Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

sılam_nisacım eşin sperm testi yaptırdı mı?
yok canım henüz oda yapılmadı doktor filmi çekilelim ardından ona bakalı dedi açıkcası eşim çok huzursuz oluyo bu durumdan diyabet hastası ya zaten söylenip duruyo bendemi sorun var diye doktoru diyabetin çokta sorun olmadığını söyledi ama çekiniyo işte o benden çok istiyo bebeğimizin olmasını canım benim yaa üzülüyorum onun içinde 🙁

yok yok kaçırmazsın 🙂 çünkü yumurta çatladığında 2-3 gün içinde ilişki yaşamak gerekiyor. gün aşırıda zaten yakalarsın. ama buradaki bir arkadaş bir ay her gün denemişti, sanırım 10 gün boyunca ve o ay hamile kaldı. kısmet tabi birazda.

benimi diyorsun acaba, bende durdum durdum, yumurtlicam hafta hergün calistim 🙂
hergünde zor oluyor ama yaaaa.... gün a$iri tavsiye ederim 🙂

tekrar slm kizlar, ya sabah ölye bi kramf girdi ki sag kasigima ölüyorum sandim, doktorumu aradim eve git biraz dinlen dedi 2 saat uzandim gecti cok sükür ama nasil korktum ühüüü, disci randevusu iptal oldu bugünlük sansima 🙂

canim gecmis olsun..... bak sen $u i$e di$ci randevusuda iptal olmus 🙂

kizlar herkeze tekrar slm.... i$ler yogun ara sira girip okuyup cikiyorum 🙂

3lü teste gerek yok sonuc cok iyi dedi dr. sayiyi aklimda tutamadim telde konustuk sonuc elime bidahaki randevuda gececek, hersey ii normal dedi ondadn snraki seyleri pek algilayamadim zaten 🙂

evet ikili test iyi çıkınca üçlüye gerek yokmuş ama ben yine de yaptırmıştım. e öyle oluyor ben de telde öğrenmiştim. dr telefonu açana kadar kalbim çarpıyordu 🙂 inşallah sonuna kadar bebişlerimiz sağlıklı olur ve sağlıkla kucaklarımıza gelirler.

yok canım henüz oda yapılmadı doktor filmi çekilelim ardından ona bakalı dedi açıkcası eşim çok huzursuz oluyo bu durumdan diyabet hastası ya zaten söylenip duruyo bendemi sorun var diye doktoru diyabetin çokta sorun olmadığını söyledi ama çekiniyo işte o benden çok istiyo bebeğimizin olmasını canım benim yaa üzülüyorum onun içinde 🙁

hımmm tamam canım bizim dr da aynı sistemi uygulamıştı. önce benim tetkiklerim bitip sonra eşime yapılacaktı. rahim filmi zaten yapılacak son aşama oluyor. benim eşimde önce gerek var mı diyordu kendi testine.... ben de ben bu kadar şeye katlanıyorsam sen de bunu yaptırmak zorundasın dedim. o da tamam herşey bebeğimiz için yeterki rahatsızlığımız varsa bilelim demişti canım. diyabetle ilgisi yoktur sanırım.

canim inan erkekler daha cok etkileniyor bu i$lerden, 4 ay olmayinca benimkide demeye baslamisti tatilden gelince doktora gidelim diye... insallah hersey yolunda giderde tez vakitte Müjdeli haberi alirsiniz...

canim inan erkekler daha cok etkileniyor bu i$lerden, 4 ay olmayinca benimkide demeye baslamisti tatilden gelince doktora gidelim diye... insallah hersey yolunda giderde tez vakitte Müjdeli haberi alirsiniz...

sana katılıyorum canım...aynen benim eşimde neden olmuyor diye şaşkındı. ama ben ona göre daha üzgündüm yazık üzüntüsünü içine atıp beni teselli edip duruyordu. ama sperm testi konusuna canı sıkılıyordu hep. neyseki gerek kalmadı.

Geri