Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayşegülcüm çok sağol tatlım dileklerin için.allah kalbinin güzelliği gibi sanada güzel bi bebiş nasip edicek işallah.stres yapmaman çok güzel çünkü stres önemli bi etken.sen aşmışsın bu sorunu.

canım benim sende saol inş inş rabbim bana ve benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin siz hamişlerinde sıkıntısız bir hamişlik geçirmenizi bebişinizde sağlıcakla kucağinıza almanızı nasip etsin

aminnnnnnnnnnnnnnnn evet canım çok zor oldu bu stresi aşmak bazen yapıyorum ama okadar our diymi 2.5 yıldır bekliyorum ve insan değişiyo sizin dua ve destekleriniz biz bekleynlere çok iyi geliyo allah hepinizden razı olsun bizi duada unutmayın emi

🙂 evet minicik ama çok belirgin canım allahın takdiri... minik ama heryeri oluşmuş. amiiiiiiinnnnnnn canım inşallah ve rabbim inşallah sizlere de nasip etsin.

oh çok iyi canım, ben filme giderken herşey bebeğim için diye diye gitmiştim. bu fikir insanı rahatlatıyor. canım zaten filmden 10 dk sonra falan adet sancısı gibi kasıklarına ağrı giriyor. acıyla bunu demek istedim. canım benim reglim salı günü tamamen bitmişti ve ben perşembe günü gidip çektirmiştim. çok geçe bırakma. hatta iyice adetin kesilince ilk 5 gün içinde git. inşallah sonucu tertemizzzzzzz çıkar, hadi kolay gelsin.
canım benim inşallah..ben bikaç yerde okudum hep çok acı çekiyosun falan demişler ama ben gözümü kararttım çektircem bakalım sağol canım benim 🙂

meleklerim ben çıkıyorum birazda iş yapıyım öptüm hepinizi kendinize iyi bakın banada dua edin inş bende kavuşıyım meleğime
güle güle canım kolay gelsin Rabbim dualarımızı işitsin inşallah öpt

slm nısa kımyasal gebelık yasadım altı aydır bebek ıstıyorum aslında ama olmadı bır turlu ıste
betülcüm inşallah meleğine en kısa zamanda kavuşursun 6 ay çokta uzun bi zaman değil canım bak benim eltim 6 yıldır hiç umudunu kaybetmeden devam ediyo hiçbir sorun yok ama bebekleri olmuyo ben 11 ayı bitirdim 12. aya gircem yani 1 yıldır uğraşıyorum ama henüz olmadı bebeklerimiz Rabbimin onları bize göndereceği zamanı bekliyorlar sende kafaya takma emi canım çünkü kafaya takıp gün saydıkça çok kötü oluyosun ..

saol cnm, su korkumu birtürlü yenemedim dogunca gecer diyorum ozamanda baska korkular saracak, herseyin hayirlisi, buarada ikili test sonucumu aldim tertemiz cikti cok sükür 🙂

o korku yenilmiyor doğru diyorsun... eskiden kendimiz için korkularımız vardı ama şimdi bebişlerimiz için. Allah korusun meleklerimizi.

oooooo çok sevindim gözünüz aydın, darısı üçlü testin başına. sonucun kaç çıkmıştı hatırlıyor musun? benim 1/9348 di galiba

o korku yenilmiyor doğru diyorsun... eskiden kendimiz için korkularımız vardı ama şimdi bebişlerimiz için. Allah korusun meleklerimizi.

oooooo çok sevindim gözünüz aydın, darısı üçlü testin başına. sonucun kaç çıkmıştı hatırlıyor musun? benim 1/9348 di galiba

3lü teste gerek yok sonuc cok iyi dedi dr. sayiyi aklimda tutamadim telde konustuk sonuc elime bidahaki randevuda gececek, hersey ii normal dedi ondadn snraki seyleri pek algilayamadim zaten 🙂

Geri