Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hoşgeldin canımmmm yer olmaz mı hiçççç 🙂

H. bludum canım benim, kızımıza cicişler almaya başlıcaksın hıııı ayyy ne güzel olur kı kıyafetleri de, cici bici...
öyle meryemcim... hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım da inşallah.

amın aysegulum hosgeldın nasılsın kacak????

ınsallah canım.kısmet bellı olmaz hayırlısı olsun allah gonlune gore versın nurcum...

hosgeldın lalezar....tatıle gıttıgımızde bıryerın adı lalezardı aklıma dırek sen geldın okuyunca....bılıyormusun?🙂taılde aklıma yıne sen düştünnnnn:meri:

H. buldum canım, tatilde bile gölge gibi peşindeyim bak gördünmü tatlişko :humble:

evet canım, herşey o kadar pahalı ki ufaktan alıp ödeyelim dedik. allah sizlere de nasip etsin inşallahhhhh

Allah sana da Ayşegülüme de tez zamanda nasib etsin bu heyecanı

Evet canım bebek giysileri çok pahalı doğru söylüyorsun, ama onlar için herşeye değer..
Kızlar belki bana deli diyeceksiniz ama ben geçen kipaya gitmiştim, orada bbek reyonunun önünden geçerken üçlü body setlerinden asmışlar öyle hoşuma gitti ki, dayanamadım aldım yaaaa ..:zonked:

iki dk gittim fasulye yapmaya dünden kalanları hemen çoğalmışız allah bebiş olarakta çoğaltır işallah bekleyenleri dimi bekleyen arkadaşlarım hep birlikte bi amiiiinnnn diyelimm

ohoo arabayi koltugu herbiseyi aliyosunuz 🙂 diger topigide yazmistim esimle haftasonu bi magazaya gittik maksat bisey almak degilfiyatlara bakmak, bi bebek arabasi begendik kadina fiyati sordugumu bin pisman oldum 2.000 € dedi dona kaldik..allah yardimcimiz olsun valla, bende esimde calisiyoruz ama yinede baya bi zorlanacaz

Geri