Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım şu an aldığımız bebek arabası ve oto koltuğunu prensesimiz geliyor diye pembeye boğmadık. çünkü allah nasip ederse başka çocuk da istiyoruz. yani almışken kıza erkeğe olsun dedik. ikisini de kırmızı-gri tonlu aldık.
valla çok mantklı cnm bnm
biliyomusun bnmde aklımdaki renkler o çünkü hem kıza hem erkeğe gidiyoo ee ekonomik olmak lazım:ehi:

Ben geldim hamiş melekler banada yer varmı aranızda..
Aaaa Ayşegülüm de burdaymış, öte git kız accık sokulayım yanına 😀

hoşgeldin canımmmm yer olmaz mı hiçççç 🙂

amaaaaaan kızlar kim ne alırsa Allah razı olsun.Allah herkesin niyetini biliyor.Allah'a şükür bebeklerimiz aç kalmaz açıkta kalmaz.e herşey gönlümüzce olmasa da bira öyle biraz böyle herşey bi şekilde alınmış olur.

öyle meryemcim... hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım da inşallah.

meraba fıstıklı kurabiylerim ne güzel bebiş alışverişelrine başlamışsınız rabbim sağlıcakla kucağiniza aldığınız günüde göstersin inş darısı bana ve bütün isteyenlere
amın aysegulum hosgeldın nasılsın kacak????

evt cnm yaaa minicik eşyalar dünya para Allah yardım etsin herkese eşlerimizede sağlık versin onca emek harcıyolar
bnmde atanmam zor kpss düşük ama ücretli öğretmenlik düşünüyorum azda olsa bişiler siriktiriim die hayırlısı bakalım öncelik sağlık tabi cnm
ınsallah canım.kısmet bellı olmaz hayırlısı olsun allah gonlune gore versın nurcum...

Ben geldim hamiş melekler banada yer varmı aranızda..
Aaaa Ayşegülüm de burdaymış, öte git kız accık sokulayım yanına 😀
hosgeldın lalezar....tatıle gıttıgımızde bıryerın adı lalezardı aklıma dırek sen geldın okuyunca....bılıyormusun?🙂taılde aklıma yıne sen düştünnnnn:meri:

eşimin amca gelini bugün doğuma gitti.ona ne takalım dedim eşim bebek takımı alır 20 veya 50 lira da ekleriz dedi.ben de biraz baktım ana dizi civilde 36 lira bebek takımı ve paradansa daha mantıklı geldi bu bana hem göz doldurur.ne dersiniz

canım iyi düşünmüşsün. para takınca az derler ama takım daha güzel gelir

valla çok mantklı cnm bnm
biliyomusun bnmde aklımdaki renkler o çünkü hem kıza hem erkeğe gidiyoo ee ekonomik olmak lazım:ehi:

öyle miii 🙂 renkleri çok canlı çok tatlı... devir ekonomi devri napalım 🙂

hoşgeldin canımmmmm amiiinnn inşallah...
anca öderiz diye ufaktan başladık canım mecburen. aman işte kendi kendimize almaya çalışınca herşeyi düşünmek gerekiyor.

öyle canım...
nurcum bence de ücretliye başvur, az deme... ne kadar olsa da faydası olacaktır. inşallah sağlığın elverir de yapabilirsin.
evt cnm aza bereket versin Allah sağlğım ii olsun başvurucam cnm.diplomayı alana kadar az çekmedm bari işe yarasın:ehi:

amaaaaaan kızlar kim ne alırsa Allah razı olsun.Allah herkesin niyetini biliyor.Allah'a şükür bebeklerimiz aç kalmaz açıkta kalmaz.e herşey gönlümüzce olmasa da bira öyle biraz böyle herşey bi şekilde alınmış olur.
çk doğru gülüm kim ne alırsa Allah razı olsun getirende getirmeyende saolsun yeterki insanın eşi ile evnde hüzür olsundaaa gerisii boş

hg cnm aminnn diyorum
benm daha çokkk erken 7.aydan sonra Allah nasip ederse düşünüyorum tabi ufak şeyler alınabilirde
hayırlısıyla senin meleğinden konuşacğımız günlerde yakındr inş cnm

hb bitanem çok doğru allah yardımcınz olsun inş kolay bir hamişlik geçirirsiniz
aminnn inş inş canım benim dua edin biz bekleyenlere bol bool

hoşgeldin canımmmmm amiiinnn inşallah...
anca öderiz diye ufaktan başladık canım mecburen. aman işte kendi kendimize almaya çalışınca herşeyi düşünmek gerekiyor.

öyle canım...
nurcum bence de ücretliye başvur, az deme... ne kadar olsa da faydası olacaktır. inşallah sağlığın elverir de yapabilirsin.

hoşbulduk kurabiyem çok haklısın bencede artık senin alişverişe çıkma zamanın gelmiş kim bilr ne eğlencelidir ona bişeyler almak allah yardımcınz olsun

eşimin amca gelini bugün doğuma gitti.ona ne takalım dedim eşim bebek takımı alır 20 veya 50 lira da ekleriz dedi.ben de biraz baktım ana dizi civilde 36 lira bebek takımı ve paradansa daha mantıklı geldi bu bana hem göz doldurur.ne dersiniz

çok güzel fikir tatlım hem bir anne için bebeğine bişeyler gelmesi bence daha güzel gelir

Geri