Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
meraba fıstıklı kurabiylerim ne güzel bebiş alışverişelrine başlamışsınız rabbim sağlıcakla kucağiniza aldığınız günüde göstersin inş darısı bana ve bütün isteyenlere
evt cnm yaaa minicik eşyalar dünya para Allah yardım etsin herkese eşlerimizede sağlık versin onca emek harcıyolar
bnmde atanmam zor kpss düşük ama ücretli öğretmenlik düşünüyorum azda olsa bişiler siriktiriim die hayırlısı bakalım öncelik sağlık tabi cnm
canım şu an aldığımız bebek arabası ve oto koltuğunu prensesimiz geliyor diye pembeye boğmadık. çünkü allah nasip ederse başka çocuk da istiyoruz. yani almışken kıza erkeğe olsun dedik. ikisini de kırmızı-gri tonlu aldık.
amaaaaaan kızlar kim ne alırsa Allah razı olsun.Allah herkesin niyetini biliyor.Allah'a şükür bebeklerimiz aç kalmaz açıkta kalmaz.e herşey gönlümüzce olmasa da bira öyle biraz böyle herşey bi şekilde alınmış olur.
meraba fıstıklı kurabiylerim ne güzel bebiş alışverişelrine başlamışsınız rabbim sağlıcakla kucağiniza aldığınız günüde göstersin inş darısı bana ve bütün isteyenlere
hg cnm aminnn diyorum
benm daha çokkk erken 7.aydan sonra Allah nasip ederse düşünüyorum tabi ufak şeyler alınabilirde
hayırlısıyla senin meleğinden konuşacğımız günlerde yakındr inş cnm
hoşgeldin canımmmmm amiiinnn inşallah...
anca öderiz diye ufaktan başladık canım mecburen. aman işte kendi kendimize almaya çalışınca herşeyi düşünmek gerekiyor.
evt cnm yaaa minicik eşyalar dünya para Allah yardım etsin herkese eşlerimizede sağlık versin onca emek harcıyolar
bnmde atanmam zor kpss düşük ama ücretli öğretmenlik düşünüyorum azda olsa bişiler siriktiriim die hayırlısı bakalım öncelik sağlık tabi cnm
eşimin amca gelini bugün doğuma gitti.ona ne takalım dedim eşim bebek takımı alır 20 veya 50 lira da ekleriz dedi.ben de biraz baktım ana dizi civilde 36 lira bebek takımı ve paradansa daha mantıklı geldi bu bana hem göz doldurur.ne dersiniz