Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kızlarrr sıkmayalım canımızı allah büyük ınsallah bebıslerımızın ıhtıyaclarını rahatlıkla alabılırız zr bır durum gercekten cok masraflı ama kısmetıyle gelırmıs ya bebekler allahım bır kolaylıgını verır...yapabıldıgımız kadarıyla alırız artık.....gücümüzün yettıgı kadar.....

evet canım yaaa... düğünümüzde de üzerlerine düşeni yapmadılar şimdi de yapmıyorlar. o yüzden çok sinir oluyorum zaten. benim babam bir emekli maaşıyla maşallah 3 çocuk evlendirdi, torunlarına yapabileceği şeyleri yaptı. yani esirgemediler. evet gerçekten insanın ailesi gibi olmuyor. bu arada annem o aldıklarını taaa ben 2,5 aylık hamileyken aldı. hevesine baksana, gören ilk torunu sanar 🙂
aynen canım bızımkılerın ılk torunu olcak ama ondan degıl dusunurler üstlerine dusenı yaparlar cunku.....herbırımızın okadar buyuk hıkayalerı vardır kı emınım....ama ıste ha dıyınce anlatamıyorsun....bızımkılerde oyle(karsı taraf yanı) yapmazlar ama lafa gelınce sokarlar haklılarmıs gıbı....

kızlarrr sıkmayalım canımızı allah büyük ınsallah bebıslerımızın ıhtıyaclarını rahatlıkla alabılırız zr bır durum gercekten cok masraflı ama kısmetıyle gelırmıs ya bebekler allahım bır kolaylıgını verır...yapabıldıgımız kadarıyla alırız artık.....gücümüzün yettıgı kadar.....

amiiiiiiiinnnnnnnnn
evet canımmmm rabbim elbet yardımcımız olacaktır.

oooooooooooo bizim melekler hazırlıklara başlamış ne eğlenceli geliyo yaa bebiş için alışverişş

evet canım ufaktan başladık, ne yapalım yoksa maddi olarak yetişmek zor 🙂

çok doğru cnm Rabbim rızkıyla gönderiyo onları yeterki sağlıkla kucaklayalım hepimiz geriside gelir Allhın izniylee
buarada çatlak kremine kaçıncı haftada başlamak ii olur canlar?

aynen canım bızımkılerın ılk torunu olcak ama ondan degıl dusunurler üstlerine dusenı yaparlar cunku.....herbırımızın okadar buyuk hıkayalerı vardır kı emınım....ama ıste ha dıyınce anlatamıyorsun....bızımkılerde oyle(karsı taraf yanı) yapmazlar ama lafa gelınce sokarlar haklılarmıs gıbı....

bir de ortada niye gelin-kaynana sorunları var derler değil mi? al işte sorun olması için bin tane sebep çıkıyor. aman allah bizi ne onlara ne de onları bize muhtaç etmesin. amin.

çok doğru cnm Rabbim rızkıyla gönderiyo onları yeterki sağlıkla kucaklayalım hepimiz geriside gelir Allhın izniylee
buarada çatlak kremine kaçıncı haftada başlamak ii olur canlar?
bız 3.ayın ıcındeyız canım ama daha baslamadım bu hafta kontrolumuz varya doktora soracagım hanı önerdıgı bısey varsa onu alıcam artık...herhalde 3.aydan ıtıbaren baslanıyor mrs.m ve meryem daha ıyı bılırler....ben oyle bılıyorum ama....

Geri