Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

heh mis gibi oldu hep birlikte bi amin dedik bu ağustos ayı bence hissediyorum çok bereketli olcak bakın görün hamiş hislerimle hissettim bunu

mrs.m ve meryem kızlar bısey soracagım sıze....
ıdrarımı yaparken yanma oluyor vajınada.....ıdrar kültürü yapıldı ve sonucunu cuma alıcam sızdede olmusmuydu boyle bır durum?en yakın arkadasım hamıle ve onada sormustum normal bendede olmustu dedı oyuzden sızlerede bır sorayım dedım....

Allahım dursadan hamile geliyor, sen dualarımı duy yarabbim, benimde ismim hırmızı harflerle yazdır burlara....

Hepinize iyi akşamlar tatlılarım, mesai bitti, yarın görüşmek dileğiyle, kendinize ve bebeklerenize iyi bakın...

ıdrarımı yaparken yanma oluyor vajınada.....ıdrar kültürü yapıldı ve sonucunu cuma alıcam sızdede olmusmuydu boyle bır durum?en yakın arkadasım hamıle ve onada sormustum normal bendede olmustu dedı oyuzden sızlerede bır sorayım dedım....

idrar yolları iltihabı sürekli oluyor bende.hamilelikten önce kültür yapmıştım.şimdi hamileyken yine oldu.ilaç verdi doktor monurol.tek kullanımlık.onunla geçti tekrar başladı bu sefer piyeloseptyl verdi.gebelikte pek iyi olmuyo bu hastalık.çok su iç diyor doktor benim ne kadar içtiğimi bilse hiç söylemez öyle

canım bende idrar yanması olmadı... her kontrole gittiğimde dr um soruyor ama çok şükür yok. enfeksiyon da olabilir. neyse sonucunu al da önce öğrenelim neymiş.

Geri