Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

valla çok mantklı cnm bnm
biliyomusun bnmde aklımdaki renkler o çünkü hem kıza hem erkeğe gidiyoo ee ekonomik olmak lazım

Ben geldim hamiş melekler banada yer varmı aranızda..
Aaaa Ayşegülüm de burdaymış, öte git kız accık sokulayım yanına 😀

hoşgeldin canımmmm yer olmaz mı hiçççç 🙂

öyle meryemcim... hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım da inşallah.

meraba fıstıklı kurabiylerim ne güzel bebiş alışverişelrine başlamışsınız rabbim sağlıcakla kucağiniza aldığınız günüde göstersin inş darısı bana ve bütün isteyenlere
amın aysegulum hosgeldın nasılsın kacak????

ınsallah canım.kısmet bellı olmaz hayırlısı olsun allah gonlune gore versın nurcum...

Ben geldim hamiş melekler banada yer varmı aranızda..
Aaaa Ayşegülüm de burdaymış, öte git kız accık sokulayım yanına 😀
hosgeldın lalezar....tatıle gıttıgımızde bıryerın adı lalezardı aklıma dırek sen geldın okuyunca....bılıyormusun?🙂taılde aklıma yıne sen düştünnnnn:meri:

canım iyi düşünmüşsün. para takınca az derler ama takım daha güzel gelir

valla çok mantklı cnm bnm
biliyomusun bnmde aklımdaki renkler o çünkü hem kıza hem erkeğe gidiyoo ee ekonomik olmak lazım

öyle miii 🙂 renkleri çok canlı çok tatlı... devir ekonomi devri napalım 🙂

evt cnm aza bereket versin Allah sağlğım ii olsun başvurucam cnm.diplomayı alana kadar az çekmedm bari işe yarasın

çk doğru gülüm kim ne alırsa Allah razı olsun getirende getirmeyende saolsun yeterki insanın eşi ile evnde hüzür olsundaaa gerisii boş

hg cnm aminnn diyorum
benm daha çokkk erken 7.aydan sonra Allah nasip ederse düşünüyorum tabi ufak şeyler alınabilirde
hayırlısıyla senin meleğinden konuşacğımız günlerde yakındr inş cnm

hb bitanem çok doğru allah yardımcınz olsun inş kolay bir hamişlik geçirirsiniz
aminnn inş inş canım benim dua edin biz bekleyenlere bol bool

hoşbulduk kurabiyem çok haklısın bencede artık senin alişverişe çıkma zamanın gelmiş kim bilr ne eğlencelidir ona bişeyler almak allah yardımcınz olsun

çok güzel fikir tatlım hem bir anne için bebeğine bişeyler gelmesi bence daha güzel gelir