Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

herkese selamlar kızlaaaaaarrrrrr oldu sonunda başardım 🙂 her zman dualarımdasınız Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın ve Rabbim bebişimi kucağıma almayı nasip etsin. dualarım sizinle canlarım benim. hepinizi kocaman öpüyorum.

canım benm memleketteyim ben 10gündür biliyorsun lazer olmuştum gözmden yeni girdim siteye ve yeni gördüm.canım benm nasıl da sevindim anlatamam,bak sonunda hayalin oldu inş. ikiz olduğunu da öğreniriz darısı bize artık.....

canım benm memleketteyim ben 10gündür biliyorsun lazer olmuştum gözmden yeni girdim siteye ve yeni gördüm.canım benm nasıl da sevindim anlatamam,bak sonunda hayalin oldu inş. ikiz olduğunu da öğreniriz darısı bize artık.....

çok teşekkür ederim canım benim Rabbim bu güzel duyguyu hepinize de yaşatsın,sizler için çok dua ediyorum,inşallah ben de bebiişimi sağlıcakla kucağıma alırım ve büyütürüm.

çok teşekkür ederim canım benim Rabbim bu güzel duyguyu hepinize de yaşatsın,sizler için çok dua ediyorum,inşallah ben de bebiişimi sağlıcakla kucağıma alırım ve büyütürüm.

canımm noldu naptınn gittinmi hastaneye bende bugün adet oldum pazartesi bazı tahliller için hastaneye gidicem bakalım tahlil sonuçları nasıl çıkacak

slm kızlar naber nasılsınız ben yine bunalımlardayım doktorada gidemiyorum bekle dediği içinn ufff hayırlısıyla gelsin artık bebişlerimiz yaa🙂
lavinyacım sende benim gibi sabırsızsn ama inş bu çabalarmz boşa olmayck bende hapımı btrym dr a gdcm inş doğum kontrol hapı vernşti bu ay ama lekelenme yapıyo kan gelyo sürekli normalmş ama hakkımızda hayırlısı

selam kızlar acaba düşük yaptıktan sonra ilk adet ne zaman olnuyo benim bugün 24 günüm normalde 26 gün sürerdi şimdi nasıl olur acaba

canım hiç başımdan geçmediği için sana cevap yazamıyorum ama bir düşüğün olduysa rahmin kendini toparlanması vücudun eski haline gelmesi ve gebelik oluştuğunda değişen hormonlarının normale dönmesi zaman alabilir bu yüzdende adet döngün de değişebilir çook huzursuz isen bi doktora görünebilirsin

Geri