Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

kızlarrrrrrrrr nerelerdesiniz yahuu sesiniz çıkmıyorr
ben buıralardayım canm 🙂 yazan oluyomu die bakıyom yoksa kapatıyom canm chat bölümüne giriyom genellikle we adet tarihimi bekliyom canm eğer allah nasip ederse ramazan bayramından sonra aşılama düşünüyom ya sen canm napıyosn uzun zamandır konuşamıyoz🙂

canımm noldu naptınn gittinmi hastaneye bende bugün adet oldum pazartesi bazı tahliller için hastaneye gidicem bakalım tahlil sonuçları nasıl çıkacak

slm canım gecen hafta 2.testi yaptırdım ama doktor ameliyatta olduğu için sonucumu gösteremedim,değerler yüksek çıktı. bu hafta tekrar gidicem hem keseye bakılacak hem de ilaçlarım bitmek üzere tekrar yazdıracam. sen nasılsın canım neler yapıyosun? inan sizle için hep dua ediyorum Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

canlarım benim inşallah hayırlısı olur hepimiz içinde bende adet gördüm işte bazı tahliller yaptırdım prolaktinim 31.5 çıktı diğerleri normal bazılarıda 1 hafta sonra çıkacak ama doktor bu çıkan sonuca normal dedi tedavi gerektirmez dedi tedavi durumu ancak 70 - 80 olur öyle tedavi uygulayabiliriz dedi kendi doktoruma gittim yumurtalıklara yardımcı klomenden daha güçlü bir ilaç yazacaktı ne yazıkki hep hüsran hep hüsran artık gerçekten yorulduğumu fark ettim ve bir umut girdiğim hastaneden yine hayal kırıklıkları ile çıktım kistim varmış doktor bu halde sana ilaç veremeyiz dedi ve doğum kontrol hapı verdi en zoruda bu bir şeyi çok iistiyosun bekliyosun olsun diye çekmediğin ağrı sancı kalmıyor ama onun olması içinde en büyük engeli yapıosun ne bilim yaa sıkıldım artık

hepinize merhabalar kızlar....canım sıkılıyor yine adet oldum düzenli tarihlerde oluyorum ama ilk gününde siyah leke geldi ikinci gün kahverengine döndü.sanırım acil doktora gitmem lazımm,offf artık sıkıldım,yoruldum 🙁
Aymesev prolaktinin sınırı geçmiş arada kontrol ettir ihmal etme canm bence 31,34gibi değerlere ilaç verildiğini gördüm ben çevrede ama takip edeceğim diye de takıntı haline getirme cnm.
Rapunzelcan sen ne yaptın değerin yüksek çıkmış bu iyi gittiğini gösteriyor inş. herşey yolunda gider sonunda kucağına alırsın bebişini.BİZLERE DE ÇOK DUA ET NE OLURRR 🙁

canlarım benim inşallah hayırlısı olur hepimiz içinde bende adet gördüm işte bazı tahliller yaptırdım prolaktinim 31.5 çıktı diğerleri normal bazılarıda 1 hafta sonra çıkacak ama doktor bu çıkan sonuca normal dedi tedavi gerektirmez dedi tedavi durumu ancak 70 - 80 olur öyle tedavi uygulayabiliriz dedi kendi doktoruma gittim yumurtalıklara yardımcı klomenden daha güçlü bir ilaç yazacaktı ne yazıkki hep hüsran hep hüsran artık gerçekten yorulduğumu fark ettim ve bir umut girdiğim hastaneden yine hayal kırıklıkları ile çıktım kistim varmış doktor bu halde sana ilaç veremeyiz dedi ve doğum kontrol hapı verdi en zoruda bu bir şeyi çok iistiyosun bekliyosun olsun diye çekmediğin ağrı sancı kalmıyor ama onun olması içinde en büyük engeli yapıosun ne bilim yaa sıkıldım artık
hayatım sakın canını sıkma kislerin gitsin tertemiz olsun yeniden başlarsın tedaviye olacak inş mutlaka sen rahat olmaya çalış en önemlisi psikoloji

üzülme canım ya hayırlısı olsun allhım herkesin yardımcısı olsun bnmde adetime üç gün kaldı gögüşlerim acımya basldı galiba adet olacam 🙁 korkuyrum adet olcam diye . allhım inş. rapunzelin sevncini bizlerede yasatr.

canım hiç sıkma canını burda bı kaç kişi tanıdım doğum kontrol kullanırken kistleri yok olup hapı kullanırken hamile kalan.hayırlısı bu hakkımızda zamanı var demekki.belkı sana bı süre bekleyıi dinlenmekte iyi gelecektır.bekle bi süre vucunda kafanda boşalsın zaten tedavıye başlama bu kadar stresle sakın.üzme kendını sakın vaktı var demekki.inşallah bigün bizde bu mutluluğu tadıcaz sakın umudunu kaybetme 🙂

kızlar neden hep sevincimiz kursağımızda kalır,tam oldu derken dün gittiğim ddoktordan hüsranla çıktım,kese tüplere yakın çıktı ve doktorum bebeğimi göremedi 🙁 oval gebelik dedi. çıldırmak üzereyim artık dayanamıyorum 🙁 bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi,ağlamaktan bi haller oldu bana,doktorumun morali de çok bozuldu beklemediğimiz bir şeydi,kalp atışlarını dinlemek için gitmiştim ama bebişim bile görünmedi. Allah ım ne olursun bebişimi bana bağışla ve bebişim olması gereken yere kaysın,onu kucağıma alıp sevmek istiyorum 🙁 ben onu çoooook istiyorum çooooook 🙁((((((((((((( ne olur kızlar dualarınıza öyle ihtiyacım var ki

kızlar neden hep sevincimiz kursağımızda kalır,tam oldu derken dün gittiğim ddoktordan hüsranla çıktım,kese tüplere yakın çıktı ve doktorum bebeğimi göremedi 🙁 oval gebelik dedi. çıldırmak üzereyim artık dayanamıyorum 🙁 bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi,ağlamaktan bi haller oldu bana,doktorumun morali de çok bozuldu beklemediğimiz bir şeydi,kalp atışlarını dinlemek için gitmiştim ama bebişim bile görünmedi. Allah ım ne olursun bebişimi bana bağışla ve bebişim olması gereken yere kaysın,onu kucağıma alıp sevmek istiyorum 🙁 ben onu çoooook istiyorum çooooook 🙁((((((((((((( ne olur kızlar dualarınıza öyle ihtiyacım var ki
cnm sakın sıkma canını..ama zor bir durum..bende çok isterken oldu ve 10 haftalıkken kaybettim kalp atışı durmuştu..olacağın önüne geçilmiyor rabbim hayırlısını versin.inş herşey yoluna girer..emeklerin boşa çıkmaz inşallah cnm benimmmm:kiss:

bu durumda ne denilebilirki canm 🙁 üzme kendini inş bebişin sana tutunur annesine sımsıkı canm rabbim emekleimizi boşa çıkarmasın herşeyin hayırlısı tatlım yine de

Geri