Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

ne olsun cnm işte aynı şeyler..bende kürtaj olalı 1 ayı geçti ilk adetimi oldum şimdi 2 ay daha bekleyip aşılamalarımı yaptırcam 2 defa tüp bebek için rapor çıkarcam..eylüldede tüp bebek düşünüyorum bakalım hayırlısı[/QUOTE]

hadi bakalımm hayırlısı canım

herkese selamlar kızlaaaaaarrrrrr oldu sonunda başardım 🙂 her zman dualarımdasınız Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın ve Rabbim bebişimi kucağıma almayı nasip etsin. dualarım sizinle canlarım benim. hepinizi kocaman öpüyorum.
gözün aydınn canm çoook sewindim inan allah kucağına almayı nasip etsin darısı bize inş dua et tatlım 🙂

herkese selamlar kızlaaaaaarrrrrr oldu sonunda başardım 🙂 her zman dualarımdasınız Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın ve Rabbim bebişimi kucağıma almayı nasip etsin. dualarım sizinle canlarım benim. hepinizi kocaman öpüyorum.

canım yaa ne kadar sevindim anlatamam rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ayrıntıları gelişmeleri bekliyorumm acaba ikizmi 😀

hepinize tek tek teşekkür ederim canlarım sizlere her zaman dua ediyorum Rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah.rabbim sağ salim kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah. dualarım sizinle . aymesev tek ya da ikiz olduğu henüz belli değil 2 hafta sonra keseye bakılacak o zaman belli olur dedi doktorum. kızlar 2 aşılamadan sonra yaşadığım 2 hüsrandan sonra test sonucumu korkarak öğrendim ve hayatımın en büyük tedirginliğini ve en büyük korkusunu yaşadım diyebilirim öğrendiğimde sevinçten hıçkırıklara boğuldum,sonucu elime alana kadar inanamadım ya 🙂 hala da inanamıyorum,YA RABBİM sana sonsuz şükürler olsun bana bu mutluluğu tattırdın ve yaşatıyorsun isteyen herkese yaşat bu duyguyu sen herşeye Kadirsin.

herkese selamlar kızlaaaaaarrrrrr oldu sonunda başardım 🙂 her zman dualarımdasınız Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın ve Rabbim bebişimi kucağıma almayı nasip etsin. dualarım sizinle canlarım benim. hepinizi kocaman öpüyorum.[/QUOT
rapunzelcan cnm çok sevdm ya allhım kucağına almayı nasip etsin. darısı hepimizin basına:erkek bebe:

Geri