Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

evet bu bekleyiş çok heyecanlı bekleyiş,bebişim sağlıcakla tutunsun annesine çok dua ediyorum. canım 2 embriyo transfer edildi ve hiç ağrı hissetmedim,tek sıkıntı baya sıkışık gitmek gerekiyor onu da bi şekilde hallettim,evde bi kaç bardak su içtim hastanede de bi kaç bardak su içince sıkışık duruma geldim ve işlem yapıldı,işlemden 10-15 dk sonra altına ördek veriyorlar yapabiliyosun.anlayacağın transfer kolay geçiyor ama en zoru bekleme kısmı diyebilirim. tüp bebek için tedaviye başladığında haberim olursa elimden geldiğince yardımcı olurum canım.
içime doğuyor bu sefer oldu allahın izniylee hemde ikiz inşallah cnm..sen hamiş olursun ben yaptıracağım zaman 🙂özel merkezdemi yaptırdın kaç tuttu cnm fiyatı?öptm seni kocaman:kiss:

içime doğuyor bu sefer oldu allahın izniylee hemde ikiz inşallah cnm..sen hamiş olursun ben yaptıracağım zaman 🙂özel merkezdemi yaptırdın kaç tuttu cnm fiyatı?öptm seni kocaman:kiss:

ayyy inşallah bu sefer tutmuştur canım 🙂 özel merkezde yaptırdım 2 kez aşılama yaptırdığım için rapor çıkardım raporla 2.500 tuttu ilaaçlar hariç,ilaçla raporlu 3000,raporsuz 6000 civarı oluyor canım. ayrıca bilgin olsun tüp bebekte rapordan faydalaman için en az 3 yıl evli olman gerekyr. ve devlette de aynı şartı istiyorlar yoksa büyük bir mebla çıkıyor karşına. aymesev 2.5 senelik evli olduğu için yaptıramadı ona çok üzüldük.

ayyy inşallah bu sefer tutmuştur canım 🙂 özel merkezde yaptırdım 2 kez aşılama yaptırdığım için rapor çıkardım raporla 2.500 tuttu ilaaçlar hariç,ilaçla raporlu 3000,raporsuz 6000 civarı oluyor canım. ayrıca bilgin olsun tüp bebekte rapordan faydalaman için en az 3 yıl evli olman gerekyr. ve devlette de aynı şartı istiyorlar yoksa büyük bir mebla çıkıyor karşına. aymesev 2.5 senelik evli olduğu için yaptıramadı ona çok üzüldük.
3 yıllık şartı biliyorum hayatım benim temmuzda doluyor zaten ben eylülde yaptırcam nasip olursa..buarada aşılamalarımı yaptırcam burdada hastane 1700 alıyor 500 de ilaçlar işte 2200 falan tutuyor hayatım merak ettim hemen hemen aynıymış..rabbim sana kucağına almayı nasip etsin inş

aynı yaştayız desene canm hmm düşük riski oluyo süt hormonunu düşürmek için ilaçlarda warmış canm bende pazar günü bi ebeye gitcem burda bi kadının 10 senedir olmuşyomuş ebeye gittiği ay kalmış bi denemekte fayda war gerçekten canm kocakarı işleri ama eskiden dr mu warmış yani inş tez zamanda göbeklerimiz dolar inş canm

keinlikle öyle bir hata yapma canım ben gittim kendimi çok kötü hissediyorum hala hiçbir faydası olmadı faydası olmadığı gibi kadına gittim geldikten sonnra 3 ayda adet görmedimm bilemiyorum neden ama adetlerim gayet düzenliydi benim ama faydası yok yanii

keinlikle öyle bir hata yapma canım ben gittim kendimi çok kötü hissediyorum hala hiçbir faydası olmadı faydası olmadığı gibi kadına gittim geldikten sonnra 3 ayda adet görmedimm bilemiyorum neden ama adetlerim gayet düzenliydi benim ama faydası yok yanii
yok canm merak etme öle kendimi elletirmem gittim zaten sadece göbeğime yağ sürdü okadar öle paracı felanda değil bakalım önce Allahtan tabi canm hayırlısı olsn hakkımızda inş tez zamanda kavuşalım bebişlerimize

mrb canım ne olsun bir hafta memlekete gidip geldim öyle adet olmayı bekliyorum işte gerçi herhangi bi tedavi aşamasında değilim ama birkaç tahlil yaptırcam öyle siz ne yapıyosunuz kimsenin sesi çıkmıyo

- - - Updated - - -
ne olsun cnm işte aynı şeyler..bende kürtaj olalı 1 ayı geçti ilk adetimi oldum şimdi 2 ay daha bekleyip aşılamalarımı yaptırcam 2 defa tüp bebek için rapor çıkarcam..eylüldede tüp bebek düşünüyorum bakalım hayırlısı

Geri