Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

ne olsun cnm işte aynı şeyler..bende kürtaj olalı 1 ayı geçti ilk adetimi oldum şimdi 2 ay daha bekleyip aşılamalarımı yaptırcam 2 defa tüp bebek için rapor çıkarcam..eylüldede tüp bebek düşünüyorum bakalım hayırlısı[/QUOTE]

hadi bakalımm hayırlısı canım

gözün aydınn canm çoook sewindim inan allah kucağına almayı nasip etsin darısı bize inş dua et tatlım 🙂

canım yaa ne kadar sevindim anlatamam rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ayrıntıları gelişmeleri bekliyorumm acaba ikizmi 😀

hepinize tek tek teşekkür ederim canlarım sizlere her zaman dua ediyorum Rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah.rabbim sağ salim kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah. dualarım sizinle . aymesev tek ya da ikiz olduğu henüz belli değil 2 hafta sonra keseye bakılacak o zaman belli olur dedi doktorum. kızlar 2 aşılamadan sonra yaşadığım 2 hüsrandan sonra test sonucumu korkarak öğrendim ve hayatımın en büyük tedirginliğini ve en büyük korkusunu yaşadım diyebilirim öğrendiğimde sevinçten hıçkırıklara boğuldum,sonucu elime alana kadar inanamadım ya 🙂 hala da inanamıyorum,YA RABBİM sana sonsuz şükürler olsun bana bu mutluluğu tattırdın ve yaşatıyorsun isteyen herkese yaşat bu duyguyu sen herşeye Kadirsin.