Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

kızlar meraba bende 9 aylıkk evliyim,genç kızken dr polikistik over dedi ama geçen hafta dr ye gttim pko n o kadarda abartılcak kadar çok diil dedi,2 aydır korunmuorum ama hamile kalmadım dedim klomen verdi,5.günü başladım salı günü kontrole gidcem hakkımda hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre verir inş....

ay sen daha cok cici gelinsin inş ılk klomende tutuverır rabbim hakkında hayırlısını versın

Canım 2 aylık bir deneme daha çok yenisin. Belki ilaçsız da hamile kalırdın da doktor yumurtalarını uyarıp süreci hızlandırmak istemiş belli ki. Bu ilacın da faydası oluyor, doğrudur. Doktorunun önerdiği günlere uyarsan eşinle beraber kısa zamanda gebe kalırsın. 12-14-16 ya da 13-15-17 bu günler çok değerli. İnş kısa zamanda olur canım. Moralini yüksek tut. 😉

kızlar bende pazar günü başlıcam klomene. ayın 10nunda çağırdı duruma bakıcaz dedi. ama klomenle birlikte işte 2 günde bir ilişkiye gireceksin gibi bişey demedi.

saol cnm moral oldu söylediklerin çok teşekkürler 🙂)

selam kızlar, beni hatırlayanlarınız vardır geçen ay klomen kullandım yumurta gelişti ama hamile kalamadım. Bu ay yine klomen kullandım 2 tane yumurta gelişti, çatlatma iğneside vuruldum, ikiside çatladı çok umutluydum. Ama adetin 28. günü beta hcg sonucu ç 2,39. Çok üzüldüm. Kimseninde moralini bozmak istemiyorum ama, kimseyede içimi açamıyorum. bidahaki ay ilaç kullanımcam, ilaçlarında yan etkiler var ilaçlardan da bıktım. birde ilaç alınca sanki o ay olacakmış gibi geliyor. sonrasında daha çok üzülüyorum. Klomenciler sizlerde durum nasıl hiç hamile haberi de çıkmadı?

inşallah canım büyüyolardır.göğsünden süt gelenin olmaz diye bişey yok.prolaktin yani süt hormonu çok salgılanıyodur oda tedavi edilince normale dönüyo yani öyle bişey yok..bende 2 sene önce olmuştu ama düzeldi şuan yok allaha şükür.haberlerini bekliyorum canım.