Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

hayırlısı olsun canım bende klomen kullandım bu ay cumartesi gidicem yumurtalara bakıcak doktor.bende 5.gün başladım ama 3.gün başlayanlarda var çok duydum .
Evet ben de geçen ay 5. günü başladım. Doktora da belirttim bunu da... Öyle dedi 3. günü başladım. Bugün bitiyor ilacım. Benim de kontrolüm pazartesi... Bakalım. Her doktorun stili farklı. Aralarında manyak oldum. 🙂))

Son düzenleme:
Kızlar dün doktora gittim. Kendi doktorum yoktu başka bir doktor. Yumurtan gelişmemiş dedi. 11 mm idi. 10. gündü ama. Perşembe tekrar gel kontrole dedi ben cuma gidicem. 🙁 Geçen ay gelişti de şimdi niye gelişmedi. 13.günde gittiğimde 16.5 tu. Büyür mü daha dersiniz? Poff moralimi bozdu doktor yaa. Valla bırakıcam tedaviyi yaa kaderimin bana bir kötü şakası mı bu?

Kızlar dün doktora gittim. Kendi doktorum yoktu başka bir doktor. Yumurtan gelişmemiş dedi. 11 mm idi. 10. gündü ama. Perşembe tekrar gel kontrole dedi ben cuma gidicem. 🙁 Geçen ay gelişti de şimdi niye gelişmedi. 13.günde gittiğimde 16.5 tu. Büyür mü daha dersiniz? Poff moralimi bozdu doktor yaa. Valla bırakıcam tedaviyi yaa kaderimin bana bir kötü şakası mı bu?

canım gelişebilir daha erken.benim bu ay 12.gün 10mm di 15.gün 13.5 oldu ve bugün yani 18.gün yumurta yok 🙁 geriledi galiba yani bu ayıda boş geçicez çok moralim bozuk benimde.benimde daha önce 2 kere büyüdü.3.de geriledi işte adet olunca gitcem yine.hayırlısı olsun hepimiz için.ama senin daha gelişir benim daha önce 13. günde 10mm ydi ve 18.günde 18 mm olmuştu gelişmişti yani.bakalım bir dahaki ay ilacı arttıracak.

dur yahu hemen moralını bozma hem daha 10. günmüş 13. güne büyür inş güzel haberlerini beklıyoruz dualrım seninle

canım gelişebilir daha erken.benim bu ay 12.gün 10mm di 15.gün 13.5 oldu ve bugün yani 18.gün yumurta yok 🙁 geriledi galiba yani bu ayıda boş geçicez çok moralim bozuk benimde.benimde daha önce 2 kere büyüdü.3.de geriledi işte adet olunca gitcem yine.hayırlısı olsun hepimiz için.ama senin daha gelişir benim daha önce 13. günde 10mm ydi ve 18.günde 18 mm olmuştu gelişmişti yani.bakalım bir dahaki ay ilacı arttıracak.

bozma moralını arkadasım vardır bundada bizim göremedigimiz anlayamadıgımız bi hayır bugun bı hatunla tanıstım 8 ay adet olmamıs adet söktürücü ilaçlar falan içmiş sonrasında menapoza gırdım herhalde dıyerek doktora gıtmıskı doktor 2.5 aylık hamılesın demıs allah büyük bizlerede verecek elbet

Seastar ve şimal cevaplarınız için teşekkürler kızlar. Umarım dediğiniz gibi olur. Şimal senin anlattığın şey de amma tuhaf. Ama ona benzer bir hikaye ben de duydum. Buradaki özel hastanede kan testi yaptırmış kadının biri adetim gelmedi diye. Yaşı da 40 küsurmuş. Kan testi falan hatalı. Gebelik yok demişler. Sen erken menapoza giriyorsundur demişler. Meğer kadın hamileymiş. 🙂)
Bir de geçen komşumun ablasının hikayesi var. 2 çocuğu da uzuuun tedavilerle olmuş. Ben tedavi olmazsam olmuyor diye korunma yok. 43 yaşında 3. çocuğa kendiliğinden hamile kalmış. Hacca gitmiş hacdan döndükten sonra bir de bakmış ki hamile. Bu komşumun kendi de 1 er sene 2 çocuğu için tedavi görmüş.

Seastar niye öyle oldu, üzüldüm. Şöyle istemedim de oldu deyip uyduruktan anne olanları gördükçe, emzirirken sigara tüttürenlere tanık oldukça Allahım bu nasıl iş diyorum. Biri bana demişti ki Allah da onlara çocuk vererek sınıyor işte diye. Bizi de böyle. Allahım gönlüne göre versin canımç İnş Rabbim sesimizi duyar, bizim de imdadımıza yetişir. Klomen 2 tane mi alıyordun? 3 e mi çıkacak yani?

şimalcim çok sağol bende öyle dedim bundada bi hayır vardır.
berrakçım ben bu ay 3 tane içtim günde bir dahaki ay sabah 2 akşam 2 alıcakmışım.(günde 2 taneyle 2 aydır büyüyodu bu arada )yine büyümezse karından iğnelere başlıycakmışız.onun içinde rahim filmi isteniyor devlet karşılamıyormuş yoksa.çok pahalıymış iğneler çünkü.
ayrıca düşüncelerine katılıyorum ama olsun bizimkiler değerli olur ee kolay olmıcak uğraşıyoruz.
birde benim mevsim geçişlerinde adetim düzensizleşir galiba bu ay ondan olmadı 🙁
yaa ben olmaz diye düşünmüyorum ama yine de insan üzülüyo aksilik olunca ayın boş geçmesi sorun.neyseee önümüzdeki aylara bakıcaz 🙂

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Ben 34 günde bir adet oluyorum. Evlenmeden önce 30 günde birdi.

O iğneleri duydum kullananları. Göbekten oluyorlarmış. Benim oturduğum sitede biri 4 aydır oluyormuş o tedaviyi. Ve kadın kendi yapıyormuş artık alışmış. Evet olmayacak diye bir şey yok bence de. Ama işte bu duruma üzülünüyor. Sol kasığımda ağrı var, yumurta büyüyor galiba canım.
Ya göğsünden süt gelenin (hamile olmadan) çocuğu olmaz derler bir de onların bile olmuş. Benim komşum buna misal. Ben hiç öyle bir şey yaşamadım. İnş Rabbim kısa zamanda o güzel duyguya kavuşturur.

şimalcim çok sağol bende öyle dedim bundada bi hayır vardır.
berrakçım ben bu ay 3 tane içtim günde bir dahaki ay sabah 2 akşam 2 alıcakmışım.(günde 2 taneyle 2 aydır büyüyodu bu arada )yine büyümezse karından iğnelere başlıycakmışız.onun içinde rahim filmi isteniyor devlet karşılamıyormuş yoksa.çok pahalıymış iğneler çünkü.
ayrıca düşüncelerine katılıyorum ama olsun bizimkiler değerli olur ee kolay olmıcak uğraşıyoruz.
birde benim mevsim geçişlerinde adetim düzensizleşir galiba bu ay ondan olmadı 🙁

canım rahim filmi çekilmeden sakın ıgne dır asılamadır gecme derım bende aylarca klomen kullandım gayet guzel buyuyo yumurtalar ıgnemı oluyorum sonrası hüsran megerse kanallarda tıkanıklık varmıs rahım ıcınde yapısıklık buu sorunlarlada klomen asılama igne hatta tüp bebek yaptırsam bıel olmazmıs yanı ben 8 ay bos yere horman yüklmesine maruz kalmısım inş sende sonuclar temız cıkar ama rahim filmini mutlaka bu ay iste

Seastar niye öyle oldu, üzüldüm. Şöyle istemedim de oldu deyip uyduruktan anne olanları gördükçe, emzirirken sigara tüttürenlere tanık oldukça Allahım bu nasıl iş diyorum. Biri bana demişti ki Allah da onlara çocuk vererek sınıyor işte diye. Bizi de böyle. Allahım gönlüne göre versin canımç İnş Rabbim sesimizi duyar, bizim de imdadımıza yetişir. Klomen 2 tane mi alıyordun? 3 e mi çıkacak yani?

bu sözü cok begendimm rabbim büyük arkdassım inş verecek biz sabrtmeyı becerebılırsek tabi

Geri