Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

kızlar meraba bende 9 aylıkk evliyim,genç kızken dr polikistik over dedi ama geçen hafta dr ye gttim pko n o kadarda abartılcak kadar çok diil dedi,2 aydır korunmuorum ama hamile kalmadım dedim klomen verdi,5.günü başladım salı günü kontrole gidcem hakkımda hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre verir inş....

kızlar meraba bende 9 aylıkk evliyim,genç kızken dr polikistik over dedi ama geçen hafta dr ye gttim pko n o kadarda abartılcak kadar çok diil dedi,2 aydır korunmuorum ama hamile kalmadım dedim klomen verdi,5.günü başladım salı günü kontrole gidcem hakkımda hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre verir inş....

ay sen daha cok cici gelinsin inş ılk klomende tutuverır rabbim hakkında hayırlısını versın

Canım 2 aylık bir deneme daha çok yenisin. Belki ilaçsız da hamile kalırdın da doktor yumurtalarını uyarıp süreci hızlandırmak istemiş belli ki. Bu ilacın da faydası oluyor, doğrudur. Doktorunun önerdiği günlere uyarsan eşinle beraber kısa zamanda gebe kalırsın. 12-14-16 ya da 13-15-17 bu günler çok değerli. İnş kısa zamanda olur canım. Moralini yüksek tut. 😉

kızlar bende pazar günü başlıcam klomene. ayın 10nunda çağırdı duruma bakıcaz dedi. ama klomenle birlikte işte 2 günde bir ilişkiye gireceksin gibi bişey demedi.

saol cnm moral oldu söylediklerin çok teşekkürler 🙂)
Canım 2 aylık bir deneme daha çok yenisin. Belki ilaçsız da hamile kalırdın da doktor yumurtalarını uyarıp süreci hızlandırmak istemiş belli ki. Bu ilacın da faydası oluyor, doğrudur. Doktorunun önerdiği günlere uyarsan eşinle beraber kısa zamanda gebe kalırsın. 12-14-16 ya da 13-15-17 bu günler çok değerli. İnş kısa zamanda olur canım. Moralini yüksek tut. 😉

selam kızlar, beni hatırlayanlarınız vardır geçen ay klomen kullandım yumurta gelişti ama hamile kalamadım. Bu ay yine klomen kullandım 2 tane yumurta gelişti, çatlatma iğneside vuruldum, ikiside çatladı çok umutluydum. Ama adetin 28. günü beta hcg sonucu ç 2,39. Çok üzüldüm. Kimseninde moralini bozmak istemiyorum ama, kimseyede içimi açamıyorum. bidahaki ay ilaç kullanımcam, ilaçlarında yan etkiler var ilaçlardan da bıktım. birde ilaç alınca sanki o ay olacakmış gibi geliyor. sonrasında daha çok üzülüyorum. Klomenciler sizlerde durum nasıl hiç hamile haberi de çıkmadı?

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Ben 34 günde bir adet oluyorum. Evlenmeden önce 30 günde birdi.

O iğneleri duydum kullananları. Göbekten oluyorlarmış. Benim oturduğum sitede biri 4 aydır oluyormuş o tedaviyi. Ve kadın kendi yapıyormuş artık alışmış. Evet olmayacak diye bir şey yok bence de. Ama işte bu duruma üzülünüyor. Sol kasığımda ağrı var, yumurta büyüyor galiba canım.
Ya göğsünden süt gelenin (hamile olmadan) çocuğu olmaz derler bir de onların bile olmuş. Benim komşum buna misal. Ben hiç öyle bir şey yaşamadım. İnş Rabbim kısa zamanda o güzel duyguya kavuşturur.

inşallah canım büyüyolardır.göğsünden süt gelenin olmaz diye bişey yok.prolaktin yani süt hormonu çok salgılanıyodur oda tedavi edilince normale dönüyo yani öyle bişey yok..bende 2 sene önce olmuştu ama düzeldi şuan yok allaha şükür.haberlerini bekliyorum canım.

şimalcim çok sağol bende öyle dedim bundada bi hayır vardır.
berrakçım ben bu ay 3 tane içtim günde bir dahaki ay sabah 2 akşam 2 alıcakmışım.(günde 2 taneyle 2 aydır büyüyodu bu arada )yine büyümezse karından iğnelere başlıycakmışız.onun içinde rahim filmi isteniyor devlet karşılamıyormuş yoksa.çok pahalıymış iğneler çünkü.
ayrıca düşüncelerine katılıyorum ama olsun bizimkiler değerli olur ee kolay olmıcak uğraşıyoruz.
birde benim mevsim geçişlerinde adetim düzensizleşir galiba bu ay ondan olmadı 🙁

canım rahim filmi çekilmeden sakın ıgne dır asılamadır gecme derım bende aylarca klomen kullandım gayet guzel buyuyo yumurtalar ıgnemı oluyorum sonrası hüsran megerse kanallarda tıkanıklık varmıs rahım ıcınde yapısıklık buu sorunlarlada klomen asılama igne hatta tüp bebek yaptırsam bıel olmazmıs yanı ben 8 ay bos yere horman yüklmesine maruz kalmısım inş sende sonuclar temız cıkar ama rahim filmini mutlaka bu ay iste

canım benim rahim filmi o yüzden çekilmiycek rahim filmi çekilmezsen devlet iğneleri karşılamıyomuş o yüzde çekilicem.ben 3 ay önce hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş düştü.doktorum demekki kanallar tıkanık değil dedi.biz sigorta için çektiricez yani.ee senin kanallar tıkalı madem ne tedavisi uygulanıyo şuan.inşallah düzelirsin bi an önce.

Geri