Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

32. gündeyim. Hiç adet öncesindeki gibi karnım şişmedi. Ya da ne bileyim hasta olacak gibi bir belirti yok. Göğüslerimdeki ağrı gitti.
Bu klomen daha da çok ileri mi bırakıyor ki adeti? Hafta sonu da oldum oldum. Hiç hamile olacağıma inanasım yok. Ümitlenemiyorum da. Kafam karmakarışııık. Şu birkaç gün bir geçse gitse...

benım ınanasım var ınanalımkı hamıle olasın degılmı ama klomen kullanırken bende adet gecıkmesı yada erken glemesı gıbı bı durum olusmadı ama herınsanda farklı oluyomuş canım belırtılere takılma cok psıkolojık oluyo cogu sana bakmak ıcın gldım bugun ıntermet basına ınsalllah sevındırcen bızı dualrım senınle arkadasım

canım benım kanamam durdu sukur mahfoldum sancıdan bu ay dınlencem yanı kıstlerde ıkıncı adetımden sonra gıtcm bakalım ozaman ne gıbı tedavı olcam bılmıyorum bakalım bıde benden adetten sonra asırı akıntı gelıyo klomen kullanırken yoktu akıntı ıcımmı temızlenıyo bende boyle haberler sızde ne var ne yok kızlar

canım benım kanamam durdu sukur mahfoldum sancıdan bu ay dınlencem yanı kıstlerde ıkıncı adetımden sonra gıtcm bakalım ozaman ne gıbı tedavı olcam bılmıyorum bakalım bıde benden adetten sonra asırı akıntı gelıyo klomen kullanırken yoktu akıntı ıcımmı temızlenıyo bende boyle haberler sızde ne var ne yok kızlar

canım cooookk gecmıs olsun muhtemelen için temizleniyodur ben beklemedeyım bu ay adetım gleınce memleketıme gıdıp asılama yaptrıamyı dusunuyorum nasib kısmet

Arkadaşlar ben adet oldum. Üstelik var ya kan testi yaptırıp hamile olmadığıma ikna olduğum günün ertesinde. Heralde çok istediğimden geciktiriyorum bu işi. Yeniden klomen. Umutlarım bu ayda. Doktorum izinde olduğu için başka doktora göründüm 3.gün. Klomene 3. gün başlattı bu doktor. Ama ben geçen ay 5. günü başlamıştım dedim. İşte 3 ü ile 5 i arasında başlatılır, aslında 3. gün başlanması daha iyi dedi. Bilemiycem artık. Of ha bire doktor değiştirmekten bıktım. Kontrolüme pazartesi eski doktoruma gidicem. Bu ay olacak, buna inanıyorum bakalım. İnternetim yoktu 1 haftadır, giremedim arkadaşlar bu arada. 😉

Arkadaşlar ben adet oldum. Üstelik var ya kan testi yaptırıp hamile olmadığıma ikna olduğum günün ertesinde. Heralde çok istediğimden geciktiriyorum bu işi. Yeniden klomen. Umutlarım bu ayda. Doktorum izinde olduğu için başka doktora göründüm 3.gün. Klomene 3. gün başlattı bu doktor. Ama ben geçen ay 5. günü başlamıştım dedim. İşte 3 ü ile 5 i arasında başlatılır, aslında 3. gün başlanması daha iyi dedi. Bilemiycem artık. Of ha bire doktor değiştirmekten bıktım. Kontrolüme pazartesi eski doktoruma gidicem. Bu ay olacak, buna inanıyorum bakalım. İnternetim yoktu 1 haftadır, giremedim arkadaşlar bu arada. 😉

hayırlısı olsun canım inş bıdahaki adetin 9 ay 10 gün sonra olur

hayırlısı olsun canım bende klomen kullandım bu ay cumartesi gidicem yumurtalara bakıcak doktor.bende 5.gün başladım ama 3.gün başlayanlarda var çok duydum .

Geri