Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

hayırlısı canım yaa hepımızın yasadıgı duygu aynı oakdar ıyı anlıyorumkı senı kımseyı gormek bıle ıstemıyo ınsan bısey dıyecekler soracaklar dıye yeri geliyo ben annemı cekemıyroum kadının bu ay cok dua ettım olacak ıns demesı bıle kırıyo benı cok zor bı süreçteyiz rabbim yardımcımız olsun ama yılmak yok tam gaz devam rabbim verecek zamanı gleınce bızde sebebını bıkmadan usanmadan yerıne getırcez

Şimall hislerime tercüman olmuşsun aynen bunları yaşıyoum bende.. 2 aydır doktora gittiğimiz birtek eşim ve annem biliyor. Çünkü insanların kötü niyetli değil ama sorup sorup sonra "neyse ya olur insallah" demeleri bile canımı sıkıyordu. Annemin komşularına kadar öyle meraklı ki insanlar ne kadar rahatsızlık veriyolarlar aslında farkında da değiller sanırım..

ben gecen ay başladım klomen kullanmaya yanlız bi işe yaramadı çünkü yumurtalarım tembelmiş.dr şimdi günde 3 kez kullanmamı söyledi bende dünden beri başladım kullanmaya inş bu sefer olur.bu arada benim arkadaşımda klomen kullandı ve hamile kaldı bende inş onun gibi bir an önce anne olurum daha dogrusu yüce rabbim herkeze nasip eder.

lady canım ıstanbulda oturuyosan bahcelıevlerde meltem hastanesınde nuray hanım varmıs ısmını yanlıs hatırlamıyorsam benım halamın kızı gıtmıs ozaman ona vermıs sımdı bız aılede 3 kısı bebek ıcın ugrasıyoz hepımızde bu ay o doktora gıtcez bakalım hayırlısı ıns

berrakmavvicim nasılsın varmı bı gelısme

Canım yumurta gelişti. Bir büyük bir küçük iki tane vardı. İşte büyük olan 19 mm idi önceki gün ve çatlatma iğnesi oldum. Doktor aşılama da yapabilirim dedi. Eşinle düşünün taşının bana kararınızı söyleyin dedi cumartesi günü. Biz de bu ay da normal ilişki deneyelim dedik daha ha olmazsa öbür ay düşünelim aşılamayı dedik. İnşallah aşılama yaptırmadığım için pişman olmam. Bir an önce kalmak istiyorum. Doktorum da bu bekleyişi sonlandırayım süreci hızlandırayım istedi sanırım. Vajinal jel de verdi. Son ilişkiden sonra başlıycam. Son ilişkiden 12-13 gün sonra geliyorsun, kan testi yaptırıyorsun dedi. Doktor umutlu konuşuyor. Yumurtan çok güzel diyor yaa ne bileyim. İnşallah.
Bu arada şu metmorfin içeren şeker ilacını sordum doktoruma. Ben onu 45 gün falan adeti gelmeyen hastalarıma veriyorum dedi. Yumurtan büyüyor, gelişiyor sonuçta dedi, gerek yok dedi vermedi. Fazla kilolarım vara acaba ondan mı hamile kalamıyorum ki dedim. Yok onunla ilgisi yok dedi. Evet zayıf olmak sağlıklı hamilelik için iyidir ama senin o kadar da değil dedi. Her şeyin normal diyor olumlu konuşuyor. Bekleyip göreceğiz canım. Peki sen ne yaptın?

Pardon Şimal önceki sayfada yazmışsın. Okudum. Ara vermiş durumdasın galiba. İnşallah Rabbim bir mucize yaratıverir.
Seraphone kullandım ya ben geçen ay mide bulantısı çok yaptı dedim doktoruma pek bir şey yiyemedim dedim. Yapar dedi. 1,5 kilo vermişim. Hala öyle yemeği biraz kaçırsam midem bulanıyor.

Canım yumurta gelişti. Bir büyük bir küçük iki tane vardı. İşte büyük olan 19 mm idi önceki gün ve çatlatma iğnesi oldum. Doktor aşılama da yapabilirim dedi. Eşinle düşünün taşının bana kararınızı söyleyin dedi cumartesi günü. Biz de bu ay da normal ilişki deneyelim dedik daha ha olmazsa öbür ay düşünelim aşılamayı dedik. İnşallah aşılama yaptırmadığım için pişman olmam. Bir an önce kalmak istiyorum. Doktorum da bu bekleyişi sonlandırayım süreci hızlandırayım istedi sanırım. Vajinal jel de verdi. Son ilişkiden sonra başlıycam. Son ilişkiden 12-13 gün sonra geliyorsun, kan testi yaptırıyorsun dedi. Doktor umutlu konuşuyor. Yumurtan çok güzel diyor yaa ne bileyim. İnşallah.

Bu arada şu metmorfin içeren şeker ilacını sordum doktoruma. Ben onu 45 gün falan adeti gelmeyen hastalarıma veriyorum dedi. Yumurtan büyüyor, gelişiyor sonuçta dedi, gerek yok dedi vermedi. Fazla kilolarım vara acaba ondan mı hamile kalamıyorum ki dedim. Yok onunla ilgisi yok dedi. Evet zayıf olmak sağlıklı hamilelik için iyidir ama senin o kadar da değil dedi. Her şeyin normal diyor olumlu konuşuyor. Bekleyip göreceğiz canım. Peki sen ne yaptın?
ınştutar bu ay canım burda bayram ederız bızde🙂 aşılamayı yaptrmadıgın ıyı olmus rahim filmi cektır önce rahımde yada kanallarda bı sorun varsa asılamada bosa gıdıyo cunku... doktorunun tavrı benı bıle umutlandırdı inş onun dedıgı gıbı olur rabbım ol der ve oluverır ıns canım

Pardon Şimal önceki sayfada yazmışsın. Okudum. Ara vermiş durumdasın galiba. İnşallah Rabbim bir mucize yaratıverir.
Seraphone kullandım ya ben geçen ay mide bulantısı çok yaptı dedim doktoruma pek bir şey yiyemedim dedim. Yapar dedi. 1,5 kilo vermişim. Hala öyle yemeği biraz kaçırsam midem bulanıyor.

aminnnnnn canım
o bulantılarla bende ugrasıyroum her adet öncesi:hasta:ilacların etkısı 3 ay sürüyomus canım seninkı cok normal

canım senı cok ıyı anlıyorum senınle aynı donemde basladık ılaca vede reglımız aynıydı ben sana bısey soylıyım ben dusuk oldugumu soylemıstım baska doktora gıttım ordakı doktorum bana tahlıl sonuclarında yalancı gebelık yasamısım meyerse yanı dusunun kızlar kendımızı adapte ettıgımız ıcın yalancı gebelık yasamısım ılac bende ıse yaramadı kuzenım bı doktora gıtmıs oraya gıtcem adetımın bıtımınde onunda ıkıncı cocugu olmamıs doktor ılac vermıs esınede kendınede hemen o ay hamıle kalmıs aslında hersey bos zaman geldımı zaten olcak adet zamanı psıkolojım bozuluyo rabbım herlese hayırlı saglıklı evlatlar versın ıns

hadi yaaa senin kanda çıkmadı mı hamilelik?ayy evet sen o doktoru değiştir bencede anlamamış mı bunu.çok sık doktor değiştirmekte ii değil gerçi ama böyle bi durumda gerekli.inşallah bizlerde bian önce kucağımıza alırız bebişlerimizi.

anladım canım hayırlısyla çekinde gelsın melegın bır an önce o ignelerle asılamamı yaptırcanız yoksa normal catlatma ignesı calsıma seklındemı devam etceksınız??
ben ıkı ay kadar önce cektırdım fılmı ve hemen sonrasında laparoskopi histeroskopi geçirdim suan kanallarım acık(enazından ben öyle bılıyorum) ve rahım ıcı yapısıklıklar yok amelıyat sonrası doktor 6 ay içinde dogal yolla beklıyorum dedı sonrasında özel hastane oldugu için duygusallık agır bastı ve tüp bebek dedi bende bıraz dınleneyım dıye ara verdım ıkı aydır gıtmıyorum doktora ekımde adet olunca baska bı doktorda aşılama istıyorum durumlar böyle

aşılama demedi doktor normal yolla devam edicek galiba.bencede bi doktora daha görün canım.o ne diycek bakalım.

aşılama demedi doktor normal yolla devam edicek galiba.bencede bi doktora daha görün canım.o ne diycek bakalım.

başka doktora göründüm canım o tüp bebek deyince ben hemen ne kadar test sonuc kayıt kurek ne varsa topladım baska bı doktora gıttım durumu analttım sonucları gosterdım yok dedı gerek yok bu sartlarda normal yollada olabılır ıstenırse asılamada yapılabılır ama tup bebege gerek yok dedı yetınmedım baska bı doktora daha sordurttum( yanında caısan kısı arkdasımız) ondanda aynı cvbı alınca sakinleşebildim 🙂)
dogal yolla gelmesı daha güzel canım inş oluverir hemen

Geri