jellibon gurubu

Cevap: jellibon gurubu

canım sauna eşorfman giyip hergün spor yapıyorum dengeli besleniyorum plates yapıyorum devamlı saunada üzerimde sabah akşam giyorum süperrr ter atıyorum bol bol da su içiyorumm herşey süper oalcakk😉eşimin iş yerinde spor salonu açılmışşş her cumartesi apzar oradyız süper olacakk yha🙂🙂bu arada 64 düm🙂65 olmuşumm ama olsun verecem hepiciğinii

Meçhulcumm bu sauna eşorfmanları iyimi ?? memnunmusun yani... ben sabahları yuruyüş yapıyorum ama öyle fazla ter atamıyorum bende mi alsam ki... ??? Tavsiye edersenn almayı düşünüyorum.... ama kararsızım... 😕

hareketliliğe devam kilolara tüçük göbeklere son.....

kıslar biz taekwondo yaptığımız yıllarda idmanlarda çöp poşeti sarardık üzerimize tabe hemen soyunur soyunmazda duş alırdık
😀 çok komik olurdu salonda gıcır gıcır sesler hepimiz hareket ettikçe
😀 o zamanlar sauna eşofmanları bu kadar yaygın değildi ama kardeşim kullandı iyi terletiyoda yinede poşetin yerini tutmuyor abla derdi

yaaa kızlarrr benim regl günüm yaklaştı bi şiştim bi şiştim sormayın parmağımdan yüzük çıkmıyor 🙁((( ayaklarıma ayakkabı oturuyor resmen bide hafif mide bulantım var yaaaa 🙁((((( bademciklerimde acıyo offffffffff 🙁(((