jellibon gurubu

Cevap: jellibon gurubu

cancımlar ben saunadan süperr memnunum nie daha önce kullanamdım die kafam kafama vuruyorumm...süperr terletiyorr devmalı üstümde ben evde sauna giymeden yaptığım harketlerle hiç terlemiyordum . ama saunayı giydim normal harkete devam iş güç yemek derken su akıyor resmen paçalrımdan ve hemen duşa giriyorum vücudumdaki teri bir güzel lif yardımıyla yıkıyorum..oohh süper yha varya göbişim yumuşacık oluyor ter atınca..sauna eşorfmanalrı çıkarıp ters çıkarıyorum ama ii ki terli tararf soğusun soğuyunca tekrar giyorum hergün artık saunadan başka elbiseyi istemiyorumm süper bişee:ehi:tavsiye ediyorum ucuz da 50 tl almıştım ben...hadi bakalım hepimize kolay geleee:mery:

🙂 tamam o zaman bu hafta sonu hemen bir tane araştırıp alıyorum ve yürüyüşlerimde kulanıyorum.. ben hiç terlemiyorum saaatlerce yürüyorum...
Neysem kötü haber bugünn dondurmaya dayaanamdım ve yedimm 🙁 ve sonrasındada gazoz içtim 🙁 hüüü hüüüü gerçii extra turlar attım dışarda bozdugum için amaa olmadı hiç yakışmadı bana.... artı bugun arkadasımın 16aylık bebegine baktım yuruyusten cok o yordu benii.... 🙂 🙂 🙂 sanırsam bir ay beraber yaşasak bebeğim görkemle tığ gibi olurrum.. hehe 🙂 gerçi anesi bugunlerde doguma gidecek vee baby gorkem bende kalacak bir kac gun.. sanırsam o gunleri iyi degerlendirmeliyim veeee zayyıflamalıyım... çok hareketlibir bebek 🙂 🙂

benim veleti versem iğne gibim olursunn:haha:((hiperaktif oğlumm))

günaydınnn......
kıslarrr bende az önce poğaça yedim 🙁(((
dayanamadım sıcacık nefisti ama öğlen çok çok az yerim artıkk

:D:D öğlene telafi edersin canım. çok sıkarsak kendimizi bu seferde daha büyük patlamalar yaşarız deliler gibi saldırırız cici mamalara :D:D yaşamış biri olarak söylüyorum sonrasında da çok pişman oluyordum ama iş işten geçiyordu. damarlarımda dolaşan mutluluk hormonlarının verdiği hafif sarhoşluk etkisiyle mest oluyordum :D:D😀 nasıl tarif ettim ama :D:D:D:D😀

Şuan canım dondurma çekiyoooo... nasıl sabredeceğimi bilemiyorum.. yesem mi yemesemmi... çok düşündüm halada düşünüyorum....
......
....
...
..
.

Geri