YÜSRACIM, o kahve yada pembe akıntı 9. haftaya girişte olabiliyormuş, benimde pembe akıntım olmuştu biraz çok korkmuştum, ama dr.um kırmızı olmadıktan sonra korkma dedi, çünkü bebek o haftalarda anneye bağlanıyormuş artık ve bu bağlanma esnasında böyle akıntı olabiliyormuş, bebeğinin kol ve bacakları için erken canım, bizde 14. haftada görebilmiştik ve dr amcası onları tomurcuk olarak nitelendirmiş çok hoşuma gitmişti 🙂
BABYANGEL, bebeğinin cinsiyeti nedir, maşallah karatelere başlamış 🙂 valla bugünlerde arttı canım bağırsak hareketleri değil artık eminim, çünkü daha önceki bağırsak gurultularına hiç benzemiyor, resmen içimde birşey geziniyor 🙂
ANGELİM, bende seni merak ediyordum epeydir yoktun acaba doğum mu yaptı diye içimden geçirdim 🙂 Maşallah canım çok az zamanınız kaldı, hayırlısıyla prensesini al kucağına inşallahhhhhhhh 🙂
Ablacığım benim... Yok daha doğum yapmadım ama inşallah eli kulağında olsa gerek... 38+1 oldum kızımla MAŞALLAH 😉 bana kalsa hemencecik olsun istiyorum ama içimdeki melek orayı rahat buldu gibi gelmeye niyetli değil... Rabbim hepimize hayırlı hamilelikler hayırlı dogumlar nasip etsin amin inşallah.. Çok özledim sizleri bundan sonra burdayım 😉)