Selam kızlar 🙂 26+0'dayız. Ben sizin dönemlerinize geldiğimde hayırlısıyla siz bebişlerinizle vakit geçirmeye çoktan başlamış olacaksınız inşallah 🙂 Kontrole gittik, amnios sıvım fazlaymış. Doktorum p ihtimalle bir anlamı yok, 0 ihtimalle yarık damak,yarık dudak olabilir, erken doğum olabilir, gebelik diyabeti olabilir dedi. Ultrasonda yarık damak yarık dudak görüntüsü yok dedi, şeker yüklemesi istedi 100 gr. Aç karnına 2 bardak şekerli su içtim, 3 saat bekledim 😕 Iyyyk! Çok kötüydü yahu.. Çok şükür onda da sorun çıkmadı. Şişlikler içinde fırsat buldukça ayaklarımı uzatmamı istedi. Kızarıklık yoksa şişlik çok önemli değilmiş. Ama kilo konusunda hızlı gittiğimi düşünüyor. Çünkü 20 günde 4 kilo birden aldım. Toplam 12 kilo almış oldum. Tuzu ve hamur işini kesmemi istedi, asıl bundan sonra kilo alacaksın dedi. Bebişim iyi çok şükür, yüzü gözü daha belirgin 🙂 Son trimestre girmek üzereyim, Allah cümlemize hayırlı doğum ve evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. 🙂