evet cnm testler bitti şükür🙂bu arada kaç kiloyla hamile kaldın kaç kilo aldn toplamda?ya ben 49 la hamile kaldm şimdi 57 kiloyum hatta 58 🙂 çok aldm gibi ama pek göstermiyo nereye gittiyse aldğm 9 kilo??ya bnmkide ayaklaryla tepiniyo ama neden tepindiğini anlayamyorum.Aşağı aşağı vuruyo hele oturuş pozisyonm rahatszsa iice sıkılıyo beyfendi.Hıçkırdğnı nasl anlıyosn ya??çok enteresan yani ben ultrasonda gördm de hissetmedm
Ben 58 le hamile kaldım şuan 76 kiloyum. Herşey normal giderken Ramazan bayramında birden hızlı kilo almaya başladım ve şimdi ne yesem kalıyor. Buna bir bisküvi bile dahil. Haftada 1 kilodan fazla alıyorum ve doğuma daha 8 hafta var. Böyle giderse 85 le falan tamamlicam hamileliğimi galiba 🙂 Benim doktorum toplam alınacak kilonun 10-13 kilo kadar olması taraftarı ama tabi ben sınırı aşalı çok oldu. Bence sende dikkatli ol. Hani kiloları vermeyi dert ettiğim falan yok. Bi şekilde uğraşır veririm ama bebeğime zarar vermesin bu kilolar. Beni endişelendiren bu..
Bende yatarken rahatsız olduğunda pıtır pıtır vurmaya başlıyor hemen 🙂 Sonra haydaa dön o yana, olmadı dön bu yana 🙂 Bu dönemde bol bol nefes alma egzersizleri yaparmış bebekler. O yüzdende çok hıçkırık tutarmış. Böyle kısa kısa, ritimli bir hareket oluyor karnımda. Bu da biraz damar atmasına benziyor. Sanki ufak ufak tekme atıyormuş gibi. Karnımın alt kısmında hissediyorum hep. Ben ayağıyla vuruyor sanıyordum. Meğer başı oradaymış 🙂