Çok sevindim canım oğlunu görmene 🙂 Çok cicili bicili bir duygu, Allah tatmak isteyen herkese nasip etsin. Bizimde kontrolümüz vardı bugün. Bir sorun yokmuş çok şükür. Bütün organları oluştu artık gelişimini takip edicez dedi doktorum. Tetanoza gelince, bende hemşireyim. Ve hastanede steril olmayan bir malzeme kullanıldığı için sezaryen yeri açık bırakılıp hergün pansuman yapılmak zorunda kalan bir kadın hastam olmuştu. Ve kadıncağız 15 gün eziyet çekmiş ve bebeğinden ayrı durmak zorunda kalmıştı. Senin gibi bende doktoruma güveniyorum ki senin eşin Dr ve aşıların ana merkezinde çalışıyor, aile hekimliğinde, aşıların ne durumda olduğunu daha iyi biliyordur muhakkat. Fakat bu aşı canlı bakteri içermediği için ben yaptırılması taraftarıyım. Çünkü dokturum sadece kendisi çalışmıyor, bir ekiple çalışıyor. En azından ben hem kendimi hem bebeğimi böyle daha güvende hissediyorum. Doğum aralık ayı içerisinde olacak gibi görünüyor bir aksilik olmazsa ya da gecikme. Hatta bugün doktorum da 'Ocak ayını beklemeyecek göründüğü kadarıyla' dedi 🙂 Yerini çok severde çıkmaz istemezse ocak başı, ama yok ben duramıyorum derse aralık ayında kucağımızda olacak inşallah 🙂 Senin doğum şubata denk geliyor değil mi? Kııız, bakarsın 14 şubatta doğar 🙂