Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
misafir

esracım ben 3.ayındayım yanı 12 haftalık allaha sukur bulantılarım felan kalmadı ama senın kadarda kotu gecırmedım bu 12 haftayı allah yardımcın olsun bıtanem bebeklerımız ıcın dayancagız annelık kolay olmuobunları yasıycamızı az cok bılıoduk bıle bıle ıstedık bu meleklerı bırde soyle dusun bu acıları cekmek ıcın daha fazla acı ceken nıce bebegı olmayan ınsan var halımıze sukredelım canım allaha emanet ol umarınm daha ıyı olursun sen ve bebegın haberlerını beklıorum
:d040:

merhaba arkadaşlar bende aranıza izniniz olursa bu gün katılıcam .12 haftalık hamileyim mide bulantıları we aşırı halsizlikten bende çok şikayetçiyim.hiç bir şey yiyemiyorum.esracım seni anlıyor allah yardımcımız olsun diyorumkafamı yastıktan kaldıramıyorum hep yatıyorum zor bir durum.

Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...

Biz 16+5 olduk çok şükür iyiyiz, bu arada kızım olacakmış. cinsiyetini öğrendik 🙂 İnşallah herşey yolunda gider ve inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.

Tebrik ederimmmmm, allah sağlıkla kucağınıza da verir inşallah.
Bol bol dinlen, kendine dikkat et.

Canımmmm rabbim inşallah en yakın zamanda senin de meleğini gönderir ve inşallah sen de hemen aramıza katılırsın. Öpüyorum seni...

Birgün sende burda olduğunda anlayamadan kalacaksın ve senide kıskananlar olacak:ar4fd:

İnşallah canlarım, ama bir an önce olsunda hamilelik günlerinin en azından kısmını birlikte yaşayalım, paylaşalım...:dancing:

Kızlar çoooook uzun zaman oldu sizlerle görüşemedik.ilk fırsatta size yazıyorum benim meleğim çok erken bir tarihte(23 haziran) 34 haftalıkken aramıza geldi.çok mutluyum.darısı başınıza.çok tatlı bir oğlum var.Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin ben hiçbirşey anlamadım.ne ağrı ne acı inşallah sizin de öyle olur.çok erken bir zamanda suyum geldi sancılarım başladı ancak bebek ters geldi ve kalp atışları azaldığı için acil sezeryana alındım.ilk önce bebeğimden pek iyi bir haber beklenmiyormuş(ben bunları ameliyattan çıktıktan sonra öğrendim tabii)ama biz şeytanın bacağını kırdık ve ikimizde çok iyiyiz.2.5 kilo doğan bir oğlşum var şimdi.hepinizi öpüyorum.

slm dünyanin en güzel anne adaylari nasilsiniz bakalim??

umarim hamisliginiz cok güzel geciyodur...bazilarinizla tanisiyoz ama tabi beni hatirliyosaniz bi kayboluyom bi geliyomm

msr m cok sevindim tatlim kizini insallah saglikla kucagina alirsin.....
bu arada bende 38. haftaya girdim bekliyoruz bakalim ne zaman gelecek tatli kuzum baya bi zorlasti benim icin hersey...

allahim cümlemizi bir avazda kurtarir insallah......
ve tüm isteyenlerede bu duyguyu yasatirrrr.,.

Geri