Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
canlarım çok teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin... evet bugün itibariyle oğluşum 10 günlük oldu hatta yarım saat önce göbeğini düşürdük🙂)) doğuma gelirse çok fazla normal istememe rağmen sezeryan oldu bebişim gelmemek konusunda inat edince malum suyumda azalmaya başlayınca sezeryanda karar kıldık çok şükür herşey iyi geçti çok fazla ağrı verici ama şimdi çok daha iyiyim onun dışında bebişimde iyi herşey yolunda... 3 kilo370 gr doğdu bizimde malum gaz sorunumuz var babulin diye bitkisel şurup kullanıyorum iyi geliyor fırsat buldukça girmeye çalışıcam hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize çook iyi bakın🙂
vahidem hayırl olsun bebğin cnm ben nur85 hatrlamışsndır inş ilk topiğimizden ben hala bekliyorum cnm inşş bi gün burda bende yazarım bebeğimin doğum haberini hayırlsıyla bi hamile kalabileyim inşş bebeğini kokla yerime cnm buarda ismini ne koydunuz hayırlı bi evlat olsun inşş

canlarım çok teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin... evet bugün itibariyle oğluşum 10 günlük oldu hatta yarım saat önce göbeğini düşürdük🙂)) doğuma gelirse çok fazla normal istememe rağmen sezeryan oldu bebişim gelmemek konusunda inat edince malum suyumda azalmaya başlayınca sezeryanda karar kıldık çok şükür herşey iyi geçti çok fazla ağrı verici ama şimdi çok daha iyiyim onun dışında bebişimde iyi herşey yolunda... 3 kilo370 gr doğdu bizimde malum gaz sorunumuz var babulin diye bitkisel şurup kullanıyorum iyi geliyor fırsat buldukça girmeye çalışıcam hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize çook iyi bakın🙂
Canım benim tekrar tebrik ederim,çok şükür hayırlısı ile bebişini almışsın kucağına.Allahım saglıkla sıhhatle büyütmek nasib eder inşallah.demek hemen gaz sorunu başladı off off çok fena bişey,biz yüzüne bakmaya doyamazken sancı uykuda bile nasıl inletiyor yavrumuzu🙁neyse elbet bunlarda geçecek,Allahım saglık sıhhat versin yeterki.sende kendine ve bebişine iyi bak,ara sıra gir muhakkak.öptüm...

merhaba arkadaşlar bende öğrendim dün bebeğimiz erkekmiş allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı versin inşallah isteyen herkese yaşatsın rabbim paylaşayım dedim bir problem görmedi doktor allahım inşalla herkese sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek nasip eder

merhaba arkadaşlar bende öğrendim dün bebeğimiz erkekmiş allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı versin inşallah isteyen herkese yaşatsın rabbim paylaşayım dedim bir problem görmedi doktor allahım inşalla herkese sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek nasip eder
Canım oğlunu saglıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallah.şükür ki problem de yokmuş.umarım sende saglıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin.

canım çok sevindim sorun olmadığına, çok şükür... allah oğlunu sağlıkla kucağına verir inşallah.
amiiinnn

Selam Kizlar,

kizim 3 aylik oldu bile, artik ne emzirme ne de gaz problemlerimiz kaldi.. gece uykularimiz da düzenli ne diim darisi sizlerin basina..

bu arada benden sonra dogum yapan anneleri tebrik ederim. Anne adaylarini da tez zamanda saglikla allah kurtarsin..

Hepinizi öpüyoruz.

slm kizlarr... bende hamileliyim 8.ci haftasina dogru ilerliyorum... ilk baslarda hamilelik tuhaf gelmisti ama simdi iyice alistim... bu cok baska birsey... allahim tüm isteyenlere nasip etsin...

slm kizlarr... bende hamileliyim 8.ci haftasina dogru ilerliyorum... ilk baslarda hamilelik tuhaf gelmisti ama simdi iyice alistim... bu cok baska birsey... allahim tüm isteyenlere nasip etsin...
ne kadar güzel maşallah canım bende testle öğrendim yarın dr.a gidip onaylatıcam:hhh:5-6 haftalık diye tahmin ediyorum yeter ki sağlıklı olsunlar da allah herkese versin...

selammmm 😀
bende coook bekledim bebisimi gecen hafta dr hamilesin deyince, yok cnm daha neler dedim :zuha: hic beklemiyodum kendimi tüp bebge hazirlamistim bile, daha bebisim cok ufacik 6 mm mis teyzeleri 6 haftalik... ama bende inanilmaz kasik agrilari oluyo gecen bide acik kahverengi leke vardi hemen dr gittim eski kan bu kafaya takma dedi agrilar icinde magnesium verdi.. hala arada agriyo kasiklarim , yatip dinlenerek atlatmaya calisiyorum, bol bol dua edin bize emi. öptüm sizi

selammmm 😀
bende coook bekledim bebisimi gecen hafta dr hamilesin deyince, yok cnm daha neler dedim :zuha: hic beklemiyodum kendimi tüp bebge hazirlamistim bile, daha bebisim cok ufacik 6 mm mis teyzeleri 6 haftalik... ama bende inanilmaz kasik agrilari oluyo gecen bide acik kahverengi leke vardi hemen dr gittim eski kan bu kafaya takma dedi agrilar icinde magnesium verdi.. hala arada agriyo kasiklarim , yatip dinlenerek atlatmaya calisiyorum, bol bol dua edin bize emi. öptüm sizi

catizmacim, o kasik agrisini ben cok agir gecirdim, hem kasik hem karin agrisi, ama hamilelik ilerledikce geciyor. doktor bana agrilarin normal oldugunu söyledi...

Geri