Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selammmm 😀
bende coook bekledim bebisimi gecen hafta dr hamilesin deyince, yok cnm daha neler dedim :zuha: hic beklemiyodum kendimi tüp bebge hazirlamistim bile, daha bebisim cok ufacik 6 mm mis teyzeleri 6 haftalik... ama bende inanilmaz kasik agrilari oluyo gecen bide acik kahverengi leke vardi hemen dr gittim eski kan bu kafaya takma dedi agrilar icinde magnesium verdi.. hala arada agriyo kasiklarim , yatip dinlenerek atlatmaya calisiyorum, bol bol dua edin bize emi. öptüm sizi
gözunuz aydın carızma cok sevıındım....bende suan yenıyım yenı hamısım yanı cuma doktora gıdecegım aynı agrılar bende de var ınsallah normaldır gercı normal dıyorlar ama ınsallah kısa surede gecer...tebrık ederım.....

sagolun arkadaslar, ya bende o kasik agrilari genelde geceleri oluyo, bide arada iste su acik kahverengi lekeler olunca cok korkuyorum dr eski kan bu korkma desede iste olmuyo, haftaya tekrar ise basliycam belki ozaman kafm dagilir okadar takmam diyorum hakkimda hayirlisi....
lalezar cnm üzülme umudunu kaybetme, ben buraya terfi etmek icin 2,5 yil bekledim tamda umudum tükendigi anda rabbim nasib etti..allah tüm isteyenlere nasib etsin ins

selammmm 😀
bende coook bekledim bebisimi gecen hafta dr hamilesin deyince, yok cnm daha neler dedim :zuha: hic beklemiyodum kendimi tüp bebge hazirlamistim bile, daha bebisim cok ufacik 6 mm mis teyzeleri 6 haftalik... ama bende inanilmaz kasik agrilari oluyo gecen bide acik kahverengi leke vardi hemen dr gittim eski kan bu kafaya takma dedi agrilar icinde magnesium verdi.. hala arada agriyo kasiklarim , yatip dinlenerek atlatmaya calisiyorum, bol bol dua edin bize emi. öptüm sizi

Ben senide 6 mmlik bebişinide yirim :D:D Tekrardan hayırlı olsun bidenem nasıl sevindim anlatamam...Allah hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...

selammmm 😀

Tebrik ederimmmmm, allah sağlıkla kucağınıza da verir inşallah.
Bol bol dinlen, kendine dikkat et.

Yavaş yavaş buraya taşınıyorsunuz, kıskanmamak elde değil 🙁

Canımmmm rabbim inşallah en yakın zamanda senin de meleğini gönderir ve inşallah sen de hemen aramıza katılırsın. Öpüyorum seni...

Pasikam cnm arim balim petegim güzel dostum cok sagol (el öptürmeye getircez ins. sen harcligi hazirla :D:D )

mrs m sagol cnm dinleniyorum uyuyorum naz yapiyorum bol bol 😀
buarada kandiliniz mübarek olsun allah hepimize bebegimizi saglikli sihhatli kucagimizaalmayi nasib etsin allah olmayanlarada versin insallah...🙂

Son konular bölümünde carizma nickinin bordo yani hamişlere özel renk gördüğümde önce alalalaa bu bizim mery carizmamızmı dedim hemen konunun içine atladım ve bizim carizmanın olduğunu anladım bende bu kız nerelerde sesi soluğu çıkmıyor diyordum 🙂İnanılmaz çok mutluyum buna emin olabilirsin hatta belki yalan gelir ama şu an gözlerim dolu dolu çok duygulandım canım benim.Bu bebeği ne kadar çok istediğini ve çok uzun zamandır beklediğinizi biliyordum o yüzden şu anki mutluluğunu ve şokunu bende yaşamaktayım senin adına çok sevindim.Şu mübarek gecede dilerim ki tüm bebek isteyen herkese Rabbim bebek nasip etsin sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah şimdiden analı babalı büyütsün diyelim🙂Hayırlı olsun bebşimize iyi bak Rabbime emanet olun

bebiş çok yaramazsın durmadan annenin biyerlerini ağrıtıp midesini bulandırıyosun ve onu hep uyutuyosun yapma böyle uslu şocuk ol annene çekme şimdiden :meri: :meri: :meri:

Son konular bölümünde carizma nickinin bordo yani hamişlere özel renk gördüğümde önce alalalaa bu bizim mery carizmamızmı dedim hemen konunun içine atladım ve bizim carizmanın olduğunu anladım bende bu kız nerelerde sesi soluğu çıkmıyor diyordum 🙂İnanılmaz çok mutluyum buna emin olabilirsin hatta belki yalan gelir ama şu an gözlerim dolu dolu çok duygulandım canım benim.Bu bebeği ne kadar çok istediğini ve çok uzun zamandır beklediğinizi biliyordum o yüzden şu anki mutluluğunu ve şokunu bende yaşamaktayım senin adına çok sevindim.Şu mübarek gecede dilerim ki tüm bebek isteyen herkese Rabbim bebek nasip etsin sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah şimdiden analı babalı büyütsün diyelim🙂Hayırlı olsun bebşimize iyi bak Rabbime emanet olun

cnm ablacim iyi dileklerin icin sagol, bende nekadar mutlu oldum anlatamam, biraz zorluyo beni bebegim ama bu acilar bile viz geliyo tutunsun annesine kucagina alsin annesi onu saglikla sihhatle gerisi hic önemli degil. bambaska bi duyguymus bu allah herkes yasatsin bu duyguyu....seni seviyorum 🙂

Selam Kizlar,

kizim 3 aylik oldu bile, artik ne emzirme ne de gaz problemlerimiz kaldi.. gece uykularimiz da düzenli ne diim darisi sizlerin basina..

bu arada benden sonra dogum yapan anneleri tebrik ederim. Anne adaylarini da tez zamanda saglikla allah kurtarsin..

Hepinizi öpüyoruz.
Boyalıkuş ne güzel bebeği büyütmüşsün problemlerde geçmiş,bizde hızla 3.aya ilerliyoruz🙂geçen bir sorum olmuştu ama cevap yazan olmadı,sen yazarsan sevinirim.kızının altını temizlerken bu dış dudakların arasını açıp temizleyebiliyormusun?ben korkuyorum açıpta temizlemeye.temizlemezsemde kirler birikiyor temizlesemde,yinede tam temizlenmiyor gibi sen ne yapıyorsun acaba?

Geri