Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...

Biz 16+5 olduk çok şükür iyiyiz, bu arada kızım olacakmış. cinsiyetini öğrendik 🙂 İnşallah herşey yolunda gider ve inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.
Canım benim kızın:hayal: olacağına çok sevindim.Allahım sahlıkla sıhhatle kucağına almak nasib etsin.

Bizde 3.ayımızı bitirdik çok şükür.Artık gaz problemi yok,uyku düzensizliği yok gece 12 de bi yatıyor bizimle birlikte hiç uyanmadan sabah 7 de uyanıyor.artık bana laf bile yetiştirmeye başladı.heyecanla 6. ayı bekliyorum ona değişik degişik mamalar yapmak için şimdiden mama kitapları aldım.çok heyecanlıııı.haaa birde bir gülüyor Allahım o an dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum.Allahım bu duyguları tatmak isteyen herekese annelik ve babalık vasfını versin.Herkesi öptüm,ve tüm hamile arkadaşlarıma saglıklı sıhhatli hamilelikler diliyorum.

Kızlar çoooook uzun zaman oldu sizlerle görüşemedik.ilk fırsatta size yazıyorum benim meleğim çok erken bir tarihte(23 haziran) 34 haftalıkken aramıza geldi.çok mutluyum.darısı başınıza.çok tatlı bir oğlum var.Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin ben hiçbirşey anlamadım.ne ağrı ne acı inşallah sizin de öyle olur.çok erken bir zamanda suyum geldi sancılarım başladı ancak bebek ters geldi ve kalp atışları azaldığı için acil sezeryana alındım.ilk önce bebeğimden pek iyi bir haber beklenmiyormuş(ben bunları ameliyattan çıktıktan sonra öğrendim tabii)ama biz şeytanın bacağını kırdık ve ikimizde çok iyiyiz.2.5 kilo doğan bir oğlşum var şimdi.hepinizi öpüyorum.

aaaaaaaaaaa dilacım inanamadım maşallahhhhhh, tebrik ederim allah analı-babalı büyütsün inşallah. ççok şükür iyiymişsiniz. darısı bizleree

merhaba,
artık ben de hamileyimmmmmmmmmm

aramıza hoşgeldin canım benimmmmm çooookkk çok mutluyum.

slm dünyanin en güzel anne adaylari nasilsiniz bakalim??

umarim hamisliginiz cok güzel geciyodur...bazilarinizla tanisiyoz ama tabi beni hatirliyosaniz bi kayboluyom bi geliyomm

msr m cok sevindim tatlim kizini insallah saglikla kucagina alirsin.....
bu arada bende 38. haftaya girdim bekliyoruz bakalim ne zaman gelecek tatli kuzum baya bi zorlasti benim icin hersey...

allahim cümlemizi bir avazda kurtarir insallah......
ve tüm isteyenlerede bu duyguyu yasatirrrr.,.

selam canımmmm nerelerdesin sen bakalım, bir görünüp bir kayboldun 🙂
çok sağol canım aminnnnnn inşallah. aaa senin çok az kalmış. rabbim sağlıkla kucağına verir inşallah. allah yardımcın olsun canım, hayırllı haberlerini bekliyorum.

Canım benim kızın:hayal: olacağına çok sevindim.Allahım sahlıkla sıhhatle kucağına almak nasib etsin.

çok teşekkürler canım, aminnnnn inşallahhh

Bizde 3.ayımızı bitirdik çok şükür.Artık gaz problemi yok,uyku düzensizliği yok gece 12 de bi yatıyor bizimle birlikte hiç uyanmadan sabah 7 de uyanıyor.artık bana laf bile yetiştirmeye başladı.heyecanla 6. ayı bekliyorum ona değişik degişik mamalar yapmak için şimdiden mama kitapları aldım.çok heyecanlıııı.haaa birde bir gülüyor Allahım o an dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum.Allahım bu duyguları tatmak isteyen herekese annelik ve babalık vasfını versin.Herkesi öptüm,ve tüm hamile arkadaşlarıma saglıklı sıhhatli hamilelikler diliyorum.

oooo maşallah kocaman olmuş senin miniğin... allah inşallah biz bekleyenlere de gösterir o günleri. ayyyy ne heyecanlı, ben daha bebişim doğmamasına rağmen kendi kendime acaba 5.-6. ayda ne yedirsem diye düşünüyorum 🙂 yerim ben onun gülücükleriniiiiii
amin canım, çok teşekkürler..

slm kızlar nasılsınız doğum yapanları tebrık edıyorum allah uzun omur versın oğlusum 5 ayına gırdı sorunlar bıttı allaha sukur bız yavas yavas ek gıdalara basladık artık guluyo bagrıyo oyuncakla oynuyo kocaman oldu yanı dogum yapacaklara allah yardımcı olsun k.ı.b

Canım çok sevindim,hayırlı olsun.Allahım saglıkla sıhhatle kucagına almak nasib etsin.sanırım senin bu 2. olacaktı baya bi uğraşmıştın.tebrik ederim tekrar.

ne güzel heyecanlar değil mi? AAhhh ben hatırlamıyorum bile kuzumu iki aylıkken anneme bırakıp çalışmaya başlamıştım, bir çok şeyle uzaktan ilgilendim inşaallah bu sefer herşeyi kendim yapacağım, bunca uğraşdan sonra işten çıkmamın 1. ayında hamile kalmamın bir anlamı olmalı değil mi? 🙂Canım senin adına çok sevindim , herşeyin yolunda olması çook güzel, öpüyorum seni ve meleğini...

slm kızlar nasılsınız doğum yapanları tebrık edıyorum allah uzun omur versın oğlusum 5 ayına gırdı sorunlar bıttı allaha sukur bız yavas yavas ek gıdalara basladık artık guluyo bagrıyo oyuncakla oynuyo kocaman oldu yanı dogum yapacaklara allah yardımcı olsun k.ı.b

Maşaallah canım yaa, yanlış hatırlamıyorsam benim üye olduğumda aldığım ilh hamiş haberi seninkiydi, maşaallah 41 kere , büyümüş bebişin ....sende kendine iyi bak canım

S.a kızlar epeydir giremiyordum nete.benimde oğluşum dünyaya geldi 3 aylık oldu bile.mrs m sana çok sevindim çok dua ediyordum sanada.allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin. Yoncax seninle aynıyız galiba hemen hemen yavrunu kucağına sağlıklı aldığına sevindim.bende 6. Ayını sabırzılıkla bekliyorum çok daha başka olcak diyor herkes.allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşşşş.

S.a kızlar epeydir giremiyordum nete.benimde oğluşum dünyaya geldi 3 aylık oldu bile.mrs m sana çok sevindim çok dua ediyordum sanada.allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin. Yoncax seninle aynıyız galiba hemen hemen yavrunu kucağına sağlıklı aldığına sevindim.bende 6. Ayını sabırzılıkla bekliyorum çok daha başka olcak diyor herkes.allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşşşş.
Canım benim sen bayadır yoktun niye gelmiyorsun arasıra heberleşsek???bak senin bebiş bile kocaman olmuş.hatırlıyorum sen benden bir kaç gün sonra hamile kalmıştın sanırım.hatta bulantılar başladığında birbirimize ne yiyip içelim diye sorup duruyorduk🙂yaa inanamıyorum zaman nasıl bu kadar çabuk geçiyor.bebişini sağlıkla sıhhatle büyütürsün inşallah,öptüm...

eski dostlar merhaba,ara ara girip formun durumuna bakıyorum ama ne yazık ki bizden sonra formun tadı tuzu kalmamış,en güzel dönem bizim dönemmiş.arada siz de giriyorsunuz heralde,not bırakayım dedim,ben de şu anda tam tamına 38+2 haftalık hamileyim,zaman o kadar çabuk geçiyor ki...hamilelik haberimi sizle paylaştığım günü hatırlıyorum🙂özellikle de kader arkadaşım mrs. m ile...allahım kısmet eder bebişim erken davranmazsa pazartesi günü doğumum var,darısı diğer arkadaşların başına,öptm hepinizi...

Geri