Smicim çok sevindim herşey yolundaymış.O zaman trye hemen git bugün bilet al şaka bir yanada kız sorsaydın keşke problem var mı trye gidebilir miyim diye...bayağıda büyümüs bebiş ayy aramızda iki hafta var bende gidicem benimkide büyümüş olacak ama karın felan yok bende kızlar böyle oluyor işte Bak ya neden utandı göstermemiş kendini minik şey bide erkek olacak Bol eşofmanlar her zaman rahat olur canım.Benim bebişte hep sağdan sağdan bana tekmeleri yağdırıyor Yalçına söyledim o da diyorki ben döverim onu Canım ben çok iyiyim.Burada durmadan yürüyorum neredeyse hergün 1 saat yürüyorum dün çok yürüdüm 2 saat 😕 Ama olsun benim için çok iyi bebiş içinde doğum içinde..Doğumda yaklaşıyor zaten
Hadi hayirlisi, kesin seninkide büyümüstür.. Minik melek... Ne güzel ya yani daha sisko degilsin sen he.. benim ki sanki hergün birazdaha büyüyormus gibi geliyor.. 😀 türkiyeyi soramadim, bugün tanistim doktorla yeni doktordu ve cok sey sorudm onu unuttum... ama belki bir iki gün sonra ya tel acarim yada giderim sormak icin.. Cok iyi davrandi kadin, diyor bir sorun felan olursa hic aramana gerek yok hemen gel diyor.. Öbüründe ararda arardim.. beklerdim taki gel diycek... 😀 Bir yandan türkiyeye cok gitmek istiyorum bir yandanda korkuyorum... Bebegime birsey olursa diye sen simdi kacinca haftadaydin tugcem? Annem diyorki bu göbekle seni ucaga almazlar diyor.. Hangi ucakla ucuyorsun sen? Senin göbegin yok kesin sorun yapmiyorlardir degilmi... ?! 😕