Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

Smicim çok sevindim herşey yolundaymış.O zaman trye hemen git bugün bilet al :D:D şaka bir yanada kız sorsaydın keşke problem var mı trye gidebilir miyim diye...bayağıda büyümüs bebiş ayy aramızda iki hafta var bende gidicem benimkide büyümüş olacak ama karın felan yok bende kızlar böyle oluyor işte :D:D Bak ya neden utandı göstermemiş kendini minik şey bide erkek olacak :D:D Bol eşofmanlar her zaman rahat olur canım.Benim bebişte hep sağdan sağdan bana tekmeleri yağdırıyor :D:D Yalçına söyledim o da diyorki ben döverim onu :D:D Canım ben çok iyiyim.Burada durmadan yürüyorum neredeyse hergün 1 saat yürüyorum dün çok yürüdüm 2 saat 😕 Ama olsun benim için çok iyi bebiş içinde doğum içinde..Doğumda yaklaşıyor zaten :uhu:

Hadi hayirlisi, kesin seninkide büyümüstür.. Minik melek... :D:D Ne güzel ya yani daha sisko degilsin sen he.. benim ki sanki hergün birazdaha büyüyormus gibi geliyor.. 😀 türkiyeyi soramadim, bugün tanistim doktorla yeni doktordu ve cok sey sorudm onu unuttum... ama belki bir iki gün sonra ya tel acarim yada giderim sormak icin.. Cok iyi davrandi kadin, diyor bir sorun felan olursa hic aramana gerek yok hemen gel diyor.. Öbüründe ararda arardim.. beklerdim taki gel diycek... 😀 Bir yandan türkiyeye cok gitmek istiyorum bir yandanda korkuyorum... Bebegime birsey olursa diye sen simdi kacinca haftadaydin tugcem? Annem diyorki bu göbekle seni ucaga almazlar diyor.. Hangi ucakla ucuyorsun sen? Senin göbegin yok kesin sorun yapmiyorlardir degilmi... ?! 😕

Benimkide dün ve bugün ses çıkarmadı sakin takılıyor bugünlerde içerisi rahat sanırım:D:D Canım yaa benim hamile olduğum felan belli değilki henüz bekar sanıyorlar hatta beni:D:D ama uçakta bavulumu yukarı bıraksınlar diye orda birine söylemiştim bi tek onlar öğrendi:D:D Seninki büyümüşse sorun çıkartabilirler ama nasılllllll....Benim doktorum bana dediki eğer uçacaksan kağıt alman gerekiyo yani öyle büyük bir sorun değil.Ben almadım çünkü göbişim yok belli değil şuan bile belli değil üzerime ceketimi giyiyorum birşey gözükmüyo açıncada gözükmüyo sen alırsın tatlım ya zor birşey değilki sanki tam uçakta seni dışarımı atacaklar uçaktan :D:D Zaten ben dikkat ettim uçak en rahatı ben bile sallanamıyorum kaldıki bebiş sallanacak hiçte birşey olmaz ama doktorunla iyice görüş tatlım sen.Ben pegasusla uçtum canım hem ucuz oluyo ne gerek var thy ateş pahası 🙂 Yarın 19ncu haftama giriyorum veee haftaya salıya doktorumda terminim var heyecanla bekliyorum 🙂

Benimkide dün ve bugün ses çıkarmadı sakin takılıyor bugünlerde içerisi rahat sanırım:D:D Canım yaa benim hamile olduğum felan belli değilki henüz bekar sanıyorlar hatta beni:D:D ama uçakta bavulumu yukarı bıraksınlar diye orda birine söylemiştim bi tek onlar öğrendi:D:D Seninki büyümüşse sorun çıkartabilirler ama nasılllllll....Benim doktorum bana dediki eğer uçacaksan kağıt alman gerekiyo yani öyle büyük bir sorun değil.Ben almadım çünkü göbişim yok belli değil şuan bile belli değil üzerime ceketimi giyiyorum birşey gözükmüyo açıncada gözükmüyo sen alırsın tatlım ya zor birşey değilki sanki tam uçakta seni dışarımı atacaklar uçaktan :D:D Zaten ben dikkat ettim uçak en rahatı ben bile sallanamıyorum kaldıki bebiş sallanacak hiçte birşey olmaz ama doktorunla iyice görüş tatlım sen.Ben pegasusla uçtum canım hem ucuz oluyo ne gerek var thy ateş pahası 🙂 Yarın 19ncu haftama giriyorum veee haftaya salıya doktorumda terminim var heyecanla bekliyorum 🙂

ay insallah esim gelmemi pek istemiyor, sorun olur bebek icin iyi olmaz diye.. ama ben burda rahat edemiyorum 2-3 haftada olsa gitmek istiyorum... bakalim hayirlisi olur insallah... benim bebi masallahi var ya yeri bol egzersiz yapiyor yada benimle iletisime geciyor anlayamadim 😀..
hadi hayirlisi bakalim dr ne diycek sali sana ve bebiye :D:D

ay insallah esim gelmemi pek istemiyor, sorun olur bebek icin iyi olmaz diye.. ama ben burda rahat edemiyorum 2-3 haftada olsa gitmek istiyorum... bakalim hayirlisi olur insallah... benim bebi masallahi var ya yeri bol egzersiz yapiyor yada benimle iletisime geciyor anlayamadim 😀..
hadi hayirlisi bakalim dr ne diycek sali sana ve bebiye :D:D

Canım neden rahat edemıyorsun orda?egzersiz yapıyordur smicim :D:D Büyümüştür canım benim bebik rahatça yaşıyor diyecek ne diyecek 🙂

- - - Updated - - -

Kızlar kalçalarım çok ağrıyor sizdede böyle bir ağrı var mı genişliyor ondan herhalde

Canım seninki kaç haftalıktı?Benimde çok yürüyünce gezince ağırırdı ilk zamanlar şimdide ehh biraz ağırıyor.Kilon nasıl?Ne kadar aldın?

Kızlar yaklaşık bir aydan sonra yarın akşam almanyaya geri uçuyorum ve çok üzgünüm burda annemlere alıştım kocişim çok mutlu çünkü dönüyorum tek başına canı çok sıkılıyormuş çok morali bozuktu ben yokken.Şimde neyi düşüneyim bilemedim bi tarafta ailem bi tarafta eşim 😕 Almanyada olsam ailemi özlüyorum trde olsam eşimi özlüyorum.Olmuyo böyle izine gelip gitmekte kötü oluyor tam alışıyorum sonra birden ayrılıyoruz canım çok sıkkın ne düşüneceğimi bilemiyorum önceden böyle değildim şuan hamile olmam daha kötü etkiliyor sanırım bu durumu.Oldukça üzgünüm dünden beri bu gece burda son gecem.Annem doğumuma gelirse çok mutlu olacağım ama yinede birkaç ay ayrı kalacağız bu durum beni üzüyor.Şuan psikolojim karmakarışık.Birşeyler söyleyin............ :cry:

Kızlar yaklaşık bir aydan sonra yarın akşam almanyaya geri uçuyorum ve çok üzgünüm burda annemlere alıştım kocişim çok mutlu çünkü dönüyorum tek başına canı çok sıkılıyormuş çok morali bozuktu ben yokken.Şimde neyi düşüneyim bilemedim bi tarafta ailem bi tarafta eşim 😕 Almanyada olsam ailemi özlüyorum trde olsam eşimi özlüyorum.Olmuyo böyle izine gelip gitmekte kötü oluyor tam alışıyorum sonra birden ayrılıyoruz canım çok sıkkın ne düşüneceğimi bilemiyorum önceden böyle değildim şuan hamile olmam daha kötü etkiliyor sanırım bu durumu.Oldukça üzgünüm dünden beri bu gece burda son gecem.Annem doğumuma gelirse çok mutlu olacağım ama yinede birkaç ay ayrı kalacağız bu durum beni üzüyor.Şuan psikolojim karmakarışık.Birşeyler söyleyin............ :cry:

ah canim benim seni o kadar iyi anliyorumki... bendede aynisi esim orada yapa yalniz oldugu icin ben burda rahat edemiyorum. Onun yaninda oluncada ailemden uzak oldugum icin yine rahat olmuyorum.. Annem birde benden ayrilinca cok üzülüyor ona daha cok üzülüyorum o zaman.. cok zor canim benim .. üzülme aglamada elinden geldigi kadar.. sayili gün cabuk gecer insallah ve anneciginde gelir yanina 😀 o günleri düsün ayrilirken 😀 olurmu... bak sen almanyaya geleceksinki sonrada annecigin gelecek... Rabbim sabir versin canim.. insallah tez zamanda kavusursun... üzücü olani degil mutlu olani düsün ayriligi degil esine kavusacagini düsün olurmu..

Canım neden rahat edemıyorsun orda?egzersiz yapıyordur smicim :D:D Büyümüştür canım benim bebik rahatça yaşıyor diyecek ne diyecek 🙂

- - - Updated - - -

Canım seninki kaç haftalıktı?Benimde çok yürüyünce gezince ağırırdı ilk zamanlar şimdide ehh biraz ağırıyor.Kilon nasıl?Ne kadar aldın?
26+5 im bende çok yürüdüğümde ağrıyor 10 kilo almışım ama ödem normal değil fazla yemiyorum kiloyu vücut yapıyor ilk hamileliğimdede aynıydım

Geri