Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

Hazancım üzüldüm inşallah bebişinin beyinciği çok fazla genişlemezde sağlıklı bir şekilde doğurursun.İlk doğumun sezeryan mıydı?Bende 18 haftalık hamileyim benim Rabbime şükürler olsun ki hiçbir problemim yok.Canım Allaha çok dua et namaz kıl kuran oku inan bana Rabbim yardım eder.Peki beyinciği böyle devam ederse ne gibi sorunlar yaşarsınız bebek doğunca doktor birsey söylüyor mu?Benimde vatanımdan ayrılmama 10 günüm kaldıı 😕 Eşime kavuşacağım ama ailemden ayrılacağım.Arada kaldım ne düşünsem bilmiyorum
Tuğçe teşekkür ederim inşallahh sende sağlıklıca bebeğine kavuşursun üzülme gurbettede olsan ne olursa olsun Allah yardım ediyor Benimde şansıma çok zorluklar yaşıyorum ama sonunda seviniyorum inanıyorum buda böyle sonuçlanacak. İlk hamileliğim sezeryandı acil alındı durumum kötüydü resimlerimi göstermek isterdim görünüş olarakta feci durumdaydım. Bu hamileliğimde yine ben çok kötü durumdaydım bebek iyiydi ama geçen hafta ayrıntılı ultrasonda bebeğin beyincik yani (ventrikül genişliği) 10 mm çıktı int bakabilirsin. Dr sınırda dedi genişlerse zeka geriliği öğrenme anlama geriliği yürüme konuşma geriliği olabiliyormuş doğumdan sonra beyne stand takılıyormuş genişlemesin diye dr korkmana gerek yok dedi ama mümkün değil takip edilecek

Ben 25 haftalık hamileyim 54 ile hamilekaldım ilk 4 ayda 50 kiloya düştüm mide bulantılarından iki ayda 9 kilo aldım fazla yemek yemediğim halde şimdi 59 kiloyum vücudumda ödem oluşuyor mide bulantılarım devam ediyor bebeğin beyninde sorun var berbat bir hamilelik geçiriyorum inşallahh hepimiz sağlıklıca doğururuz
canim ödem az su icinde oluyormus, suyunu yeterli iciyormusun? Folik asit aliyormusun oda bebek icin ve senin icin iyi.. Üzülme canim benim hamisligimde zor geciyor... bol dua edip kuran dinliyorum.. Sende öyle yap.. rabbim insallah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder....amin

İlk hamileliğimde böyle sorunluydu mide bulantılarım doğurana kadar devam etti bebeğin tarama testleri sorunluydu karnımdan su alındı (amniyosentez ) balon gibi şiştim yüksek tansiyon nedeniyle erken doğum yaptım ama şükürler olsunki sağlıklı bir bebeğim oldu Bu hamileliğimde aynı şekilde devam ediyor ayrıntılı ultrasonda bebeğin beyincik genişliği normalin üst sınırında çıktı takip edilecek inşallah genişlik artmaz inşallah bu bebeğimde sağlıklıca doğar
[/QUO
Bak ne güzel insallah bu bebeginde saglikli olur, Rabbim korktuklarimiza ugratmasin bizi... Yer gök dua üzerine, dua insanin kaderini degistirir.. Bunu hep düsünmelimiz ve rabbimizden asla ümidimizi kesmeyelim... Benim hamileligimde malesef hep yatarak gececek.. hareket edince kanama yada su geliyor... kilo aliyorum ama napalim.. Bebis saglikli olsunda cok sükür buna diyorum canim.... Sen ve bebegin Allaha emanetsiniz 🙂

Hazancım üzüldüm inşallah bebişinin beyinciği çok fazla genişlemezde sağlıklı bir şekilde doğurursun.İlk doğumun sezeryan mıydı?Bende 18 haftalık hamileyim benim Rabbime şükürler olsun ki hiçbir problemim yok.Canım Allaha çok dua et namaz kıl kuran oku inan bana Rabbim yardım eder.Peki beyinciği böyle devam ederse ne gibi sorunlar yaşarsınız bebek doğunca doktor birsey söylüyor mu?Benimde vatanımdan ayrılmama 10 günüm kaldıı 😕 Eşime kavuşacağım ama ailemden ayrılacağım.Arada kaldım ne düşünsem bilmiyorum

Üzülme canim ayrilik zor ama insallah rabbim yardim eder... Seni cok iyi anliyorum... Ama bak yalniz degilsin bende suan ailemin yanindayim ama kocamdan ayri... napalim buna sükür diyelim degilmi 🙂 Öpüyorum seni...

Hazancım Rabbime çok dua et yardım edecek inşallah herşeyin bir sebebi vardır canım hiçbirşey sebepsiz değil.Allah yardımcınız olsun inşallah bebişin sağlıklı olur.Smii evet ya çok zor özlem 😕 Öptüm sizii

kizlar bugün yine tartildim inanamiyorum ama tam 10 kilo almisim. Karnim kocaman oldu... :D:D Bebegimi artik cok cok hissediyorum, cok sükür sikayetimde kalmadi.. agri sizi yok cok sükür rabbime... insallah doktorda der bebek yukari dogru büyümüs diye ucak engel degil diyede hayirlisiyla bir kac haftaligina türkiyeye giderim... Rabbim hayirlisini nasip etsin...

Smii sanirim sen daha bayagi kilo alacaksin 🙂 ben henuz almadim gram gram gidiyorum bebek aliyor yani sadece.kac haftalik oldu tatlim senin suan?benim karnimd ne zaman byuyecek bende merak ediyorum yanii :D:D agrilarinin gecmesine sevindim tatlim umarim trye kocisine gidebilirsin

insallah canim :D:D
bugün 22ci haftaya basladik 😀 bende öyle düsünüyorum tugcecim o yüzden yarin alisverise gitmeyi düsünüyorum... biraz rahat seyler alayim diye...
insallah yakinda sende hissedersin bebini canim, ve göbüsünün tadini cikartirsin.. her sabah kalkiyorum sanki birazdaha büyümüs gibi bakiyorum, seviyorum göbüsümü 😀 cok mutlu oluyorum bebimle konusuyorum ....

insallah canim :D:D
bugün 22ci haftaya basladik 😀 bende öyle düsünüyorum tugcecim o yüzden yarin alisverise gitmeyi düsünüyorum... biraz rahat seyler alayim diye...
insallah yakinda sende hissedersin bebini canim, ve göbüsünün tadini cikartirsin.. her sabah kalkiyorum sanki birazdaha büyümüs gibi bakiyorum, seviyorum göbüsümü 😀 cok mutlu oluyorum bebimle konusuyorum ....

Tatlım bende bebişimi hissediyorum bazen tekme gibi birşey bile hissediyorum.kız olduğu için pek yerinde durmuyor ama ben bu aralar pek ilgilenemiyorum konuşamıyorum.Benim göbeğim çıkmadı ama bebek gayet hareketli yaşıyor :D:D ben aldım burdan hamilelik kıyafetleri özellikle pantolonlar önemli beli boş olmalı düğmeli olunca rahat edemezsin.Bazı hamilelık pantolonlarının beli düğmeli anlayamıyorum neden öyle yapıyorlar çok rahatsız edici.Sen ne zamandır bebişini görmedin tatlım?Ben 1 aydır görmedim ve çok merak içerisindeyim boyu uzun bebişim ne kadar boylandı diye :D:D alınca foto at bakalım neler neler almışsın kızzz

Geri