Tuğçe teşekkür ederim inşallahh sende sağlıklıca bebeğine kavuşursun üzülme gurbettede olsan ne olursa olsun Allah yardım ediyor Benimde şansıma çok zorluklar yaşıyorum ama sonunda seviniyorum inanıyorum buda böyle sonuçlanacak. İlk hamileliğim sezeryandı acil alındı durumum kötüydü resimlerimi göstermek isterdim görünüş olarakta feci durumdaydım. Bu hamileliğimde yine ben çok kötü durumdaydım bebek iyiydi ama geçen hafta ayrıntılı ultrasonda bebeğin beyincik yani (ventrikül genişliği) 10 mm çıktı int bakabilirsin. Dr sınırda dedi genişlerse zeka geriliği öğrenme anlama geriliği yürüme konuşma geriliği olabiliyormuş doğumdan sonra beyne stand takılıyormuş genişlemesin diye dr korkmana gerek yok dedi ama mümkün değil takip edilecekHazancım üzüldüm inşallah bebişinin beyinciği çok fazla genişlemezde sağlıklı bir şekilde doğurursun.İlk doğumun sezeryan mıydı?Bende 18 haftalık hamileyim benim Rabbime şükürler olsun ki hiçbir problemim yok.Canım Allaha çok dua et namaz kıl kuran oku inan bana Rabbim yardım eder.Peki beyinciği böyle devam ederse ne gibi sorunlar yaşarsınız bebek doğunca doktor birsey söylüyor mu?Benimde vatanımdan ayrılmama 10 günüm kaldıı 😕 Eşime kavuşacağım ama ailemden ayrılacağım.Arada kaldım ne düşünsem bilmiyorum