R
ramazan arıtürk
Forum Okuru
Merhaba,
Yok ben baskasi icin birsey yapmam. Kapanma konusuna gelince ailesinin yanina gittigim zaman ona göre giyinirim demistim ßasim yine acik oLur, ancak hani biraz daha genis bol göze batmayacak seyler giyinirim ayak uydururum dedim. Kapanirim demedim, evlenirsemde kapanmicagimi söyledim. O'da bunu kabul etti. Kendi istegim olmadan kapanmami zaten kendi istemez. Öyle bir beklentisi yok. Icimden gelirse ancak.
Ailemin var korkulari yazismalarda gördügü gibi annemin ancak Sevdigim insanla inatlastik cok, ben basindan hep dedim kisitlama getirme, baski yapma, vs vs. Ona böyle seyler veya zoraki seyler söyledigim zaman sinirleniyor inada biniyor. Bunlarin geneli sadece bu yüzden oLdu. Kendisi baski olmasin diye onun yaninda rahat oLayim diye kendi ailesinden uzak ya$amak istiyor anLatabiLiyor muyum.
Ailem cok modern, bana hic baskilari olmamis, ayriyeten ama din'e yöneLik hic bir biLgi de vermediler. Ve ben aiLemin icinde en dindarim diyebiLirim bir cok konuda. Tek basima oruc tutarim, namaz kiLacam, aiLemin istedigi birini ben istemiorum, bana biraz dini konuda faydasi olacak bir insanla evlenmek istiyorum.
Ne diyim ki daha. Annem az önce yukarda da yazdigim gibi kesin dille konustu, cok kötü seyler olacak yoksa diye tehdit etti. Cok kötüyüm ne yapacagimi biLmiyorum..