Sevgilimin sevgilisi var!
Kız kanser hastasiyken erkek arkadasimin da annesi kanserdi. Annesinin yanina onkoloji servisine gidip gelirken tanismislar. Ona destek olmus 4 yil once 4 yildir birlikteler tabi kiz iyilesti 1 sene once. Biz 2,5 ay once tanistik universitedeyiz ayni sinifta. Ortak arkadaslar sayesinde tanistik. Bende o da tutulduk böyle sanki çok seviyorum ama bu sorun böyle 2 aydır devam ediyor. Arıyor mesaj atıyor. Aradığında meşgule atıyor cevap vermiyor yanımdayken mesajlarina cevap veriyor ama oyle nasilsin napiyosun tarzinda şeyler. Bu yaz bitirmesini istedim bu olayi. Kizin babasida evi terketmis. Baska bi ev tutmus kendine. Erkek arkadasimin vicdanini kullaniyo soyluyorum bu durumu her bu konu acildiginda kavga ediyoruz. Tam cok sevicem onu sıkı sıkı sarilicam aklima bu olay geliyo bi kabuguma cekiliyorum soğuyorum telefonu her caldiginda yada mesaj geldiginde suratim dusuyo ya lavaboya gidip agliyorum yada hic konusmuyorum kendime gelene kadar. İlk basta biliyordum boyle bi durum oldugunu yani sevgilisi oldugunu ama işin tuhafi ona sevgilimde demiyor o beni sahiplenmeyi seviyor diyor sadece. Ben 2,5 ayda yorulmaya basladim yaz tatilinde bitirmezse o işi ben yaz sonu bitirmeyi planliyorum. İstemiyorum bitirmek ama her gün iştahsizliktan uykusuzluktan aglamaktan yoruldum. Bu arada onu sevdigini de soylemiyor sık mesaj attiginda küfür ediyor ona. Sadece acıyorum diyor. Ben bunu istemiyorum ayrilsin belki onu seven bi insan cikar kizin karsisina. Bunu da soyledim ama sadece dinledi bişey yapmadi. Ayrilicam ama çok korkuyorum acisini nasil atlaticam diye. Ve son olarak hiç sevdin mi onu ben varken yada yokken hayatinda diye sordum . sadece acıyorum dedi. Neyse zaman ayirdiginiz icin tesekkurler...