Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimki çok belli eder tatlım seninkide sevinir ama belli etmiyor demekki bazı erkekler böyledir 🙂 Bu akşam uçuyorummm sevinip sevinmeyeceğimi bile bilmiyorum karışık duygular içerisindeyim 😕 Bebişimide uzun zamandır görmedim onuda merak ediyorum haftaya göreceğim size yazarım böyle böyle diye gerçi bu topiğe kimse gelmiyor smiden benden ve hazaldan başka sürekli gelen konuşan biziz 🙂 tek hamile biziz sanırım smicimmm bana dua etttt bugün için uçakta yanıma bulmaca aldım bulmaca çözücem napıyım sıkılıyorum tek başımaa....
tabiki dua ederim canim, rabbim insallah ayrilik acini tez dindirir, sabir verir sana.. Insallah sag saglim sIkIlmadan gelirsin Almanyaya... gelince yaz geldim sag saglim diye... merak ederim 😀 seni
inşallah her gidişinde hep iyi haberler alırsın esincim..bende 22 martta gidicem inş.o zman 16. haftada olcam..bebişlerimiz hep sağlıklı olsun inşallahhh hepimizinn