Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızzz yoncaaaaaa sana yazı yazdımmm görmedinmi bi rüyayla ilgili

tamam görmüşsün tatlımmm🙂))ok
süper ozman ya bildiğim kadarıyla çocuğu yoktu ama bu onun için güzel bi müjde olucak hayırlısı olsun çok sağolll
fatoş sana bişi sorcam tatlım senin yumrtalıklarında ağrılar varmı eğer varsa nezamndan beri ağrıyolar yani kaçıncı günden beri canım benim 13.günümden itibaren ağrım başladı ve devam ediyo hafiften sol ve sağ tarafa geçiyo arada ama genelde solda yaa doktora gidicektim ama izne çıkmış olmazsa pazartesi başka bi doktora gidicem

canım normalde 2 tatlı kaşığı almak lazımdı sabah akşam,internette şok etki yaratmak için gr miktarını arttırın yazıyordu.bende sabah öğle akşam almaya başladım.yarın dr. gitcem bide ona sorcam bakalım.kız istermisin ana kraliçe arılar gibi bizde habire yumurtlayıp :bebiss:ikiz üçüzlere hamile kalalım

AMİİİİİİİN canım hepimizde ayrıca sizin akrabalarda ikiz üçüz var mı

canım normalde 2 tatlı kaşığı almak lazımdı sabah akşam,internette şok etki yaratmak için gr miktarını arttırın yazıyordu.bende sabah öğle akşam almaya başladım.yarın dr. gitcem bide ona sorcam bakalım.kız istermisin ana kraliçe arılar gibi bizde habire yumurtlayıp :bebiss:ikiz üçüzlere hamile kalalım

o zaman bende yumurtlama dönemımde günde 3 defa alırım tatlımya vallahı kız bıde ıkızlere hamıle kalıyormusuz bak sen sonra halımıze tabıkı hamıle ıkende çok faydalı ımıs devam pahalıysa pahalı ne yapalım bebişler gelsın yeterkı saglıklı olsunlarda herseyı yaparız

hııı tamam o zaman ben de hemen arı sütü-polen araştırmasına başlayayım hatta bulunca alayım, evde has bal var zaten. teşekkürler bilgileriniz için.

kızlar uzun bekleyiş yarın sona eriyor dr gidicem döndüğümde çalışmalara başlamış olcaz inşallah.ve yumurtlama zamanına ve ilişkiden sonra bebeğin yerleşme ihtimalini düşünerek önümüzdeki haftalara ağır iş bırakıpta bebeğin yerleşmesini engellemeyeceğim.o yüzden bugün harıl harıl temizlik var banyo temizlicem.anam bende hemen bitmiyor temizlik 4 saat aklar paklarım artık.🙂önümüzdeki haftada habire istirahat rahat rahat yerleşsin bebişim🙂

Geri