Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bendeki arı sütü krem rengiydi.canım illa markalı olması gerekmiyor.bizde markalı aramadık.sadece güvendiğimiz yerden aldık.aktarda olması şart degıl tabide marketteki arısütleri buzdolabındamıydı?

anladım canım benım baktıgım arı sütü böyle yag rengınde gıbı falandı yanı kutudan o kadar görünüyodu küçük şişelerde idi dolaptaydı evet polende yanındaydı hatta aynı markaydı ıkısıde bu aksamda baska yere bakıcam orda nasıl bakalım arastırıcam ıyıce fıyatıda uygundu bu arada arı sütünün markette

canım bunların her derde devası var geçende yazmıştım.etkisi olur olmaz ama ben kullanmaya başladım.en belirgin etkisi kadının doğurganlığını arttırıyor.en azında yumurta sayısı ve kalitesi açısından bir deneyeceğim bakalım.adetle başladım devam ediyorum
teşekkür ederim, arı sütü ve polen mi sadece? sanırım büyük marketlerde ya da aktarlarda bulunuyormuş, öyle mi?

BERANIN RÜYASI
ya kızlar sıze rüya mı yazsam yorumlarmısınız bı arkadasımla oturmus konusuyoruz bana dıyorkı bu yüzügü al takdedı canım çok yakıştısana dedı bıtanedaha var bunuda satacam dedı bende bana sat sana dedım yüzügün üstünde arapca allah yazıyordu bu ne anlama gelıyor kızlar ya merak ettım bana cevap yazın kız ne olurya

yoncaxcım canımmmm bu rüyayı yorumlaya bilirmisin tatlım ya dün kıza yorum yapamadık biz sen dururkenn ama merak ettik bi yorumlasana tatlım

anladım canım benım baktıgım arı sütü böyle yag rengınde gıbı falandı yanı kutudan o kadar görünüyodu küçük şişelerde idi dolaptaydı evet polende yanındaydı hatta aynı markaydı ıkısıde bu aksamda baska yere bakıcam orda nasıl bakalım arastırıcam ıyıce fıyatıda uygundu bu arada arı sütünün markette
canım evet en önemlisi buzdolabında olmasıymış o yüzden bastıra bastıra söylüyorum.bizede öyle dediler bozulur yoksa demişlerdi polen de mı buzdolabındaydı?bide nekadar dı fiyatları

canım evet en önemlisi buzdolabında olmasıymış o yüzden bastıra bastıra söylüyorum.bizede öyle dediler bozulur yoksa demişlerdi polen de mı buzdolabındaydı?bide nekadar dı fiyatları

canım polende yanındaydı işte yanyana koymuslar arı sütü 11.25tl falandı polende o cıvarda ıdı ve arı sütü kutuda küçük şişelerdeydı ama kutuda 6 yada 8 şişe vardı

teşekkür ederim, arı sütü ve polen mi sadece? sanırım büyük marketlerde ya da aktarlarda bulunuyormuş, öyle mi?
canım eğer düşünürsen bal-arı sütü-ve polen bunları ayrı ayrı alıp sen karışım yapacaksın.ben aktardan aldım belli bir marka olması gerekmiyor.ama güvenilir bir aktar olması lazım birde kesinlikle polen ve özellikle arı sütünü sana buzdolabından vermeleri gerekiyor.biz pazar günü çok yer gezdik ta akşam güvendiğimiz yerden aldık.günde 2 tatlı kaşığı aç karnına alman gerekiyor.o kadar çok faydası varki.ama ben internetten baktım şok etsisi yaratmak için gr mını biraz fazlalaştırabilirmişsin.bende yumurtlama dönemim yaklaşıyor diye günde 3 tatlı kaşığına çıkardım.bol bol yumurtlayayım diye:deli:bu arada hazır 3lü karışımlar var onları tavsiye etmiyorlar

Son düzenleme:
canım polende yanındaydı işte yanyana koymuslar arı sütü 11.25tl falandı polende o cıvarda ıdı ve arı sütü kutuda küçük şişelerdeydı ama kutuda 6 yada 8 şişe vardı
iyimiş aslında şişe sayısı ve fiyat yani bize iki küçük şişe verdi adam tanaesi 12ymiş ama bize iksini 15 e verdi.sen yine bir araştır aktarlardan da.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:

umutsuz-reyhan..............14 temmuz (hadi kızlar hala haber yokmu ???????)
Menekshe.......................28-29 temmuz(hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
Nesli84.........................1 Ağustos
ela_1982.......................1 agustos
kış güneşi.....................2 ağustos
esengüven.....................1-3 Ağustos
hazal3............................3 agustos
bera...............................3 agustos
birmur...........................8 ağustos
Fatosss..........................8-10 Ağustos
sultan...........................12 Ağustos
Yağmurun annesi..........13 Ağustos
Yaz esintisi....................14 Ağustos
Nur85...........................15 Ağustos
smart-girl......................15 Ağustos
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül..........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

Arı Sütü Satışı ve Arı Sütünün Fiyatı

Arısütü yerli ve ithal olarak piyasada bulunabilmektedir.İthal arı sütleri son derece kalitesiz olup fiyatları cok ucuzdur.İthal arısütünün gram fiyatı 50 kuruş civarındadır.Yerli üretim saf ve doğal arı sütünün gram fiyatı 3-7 lira arasında mevsime ve üretim miktarına göre değişmedir.

Geri