Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BERANIN RÜYASI
ya kızlar sıze rüya mı yazsam yorumlarmısınız bı arkadasımla oturmus konusuyoruz bana dıyorkı bu yüzügü al takdedı canım çok yakıştısana dedı bıtanedaha var bunuda satacam dedı bende bana sat sana dedım yüzügün üstünde arapca allah yazıyordu bu ne anlama gelıyor kızlar ya merak ettım bana cevap yazın kız ne olurya

yoncaxcım canımmmm bu rüyayı yorumlaya bilirmisin tatlım ya dün kıza yorum yapamadık biz sen dururkenn ama merak ettik bi yorumlasana tatlım
canım beranın rüyası hayırlara çıksın.çok güzel bir rüya görmüş.evli kadının yüzük satın alması çocuğa işaret eder.ilk yüzük 1. çocuğa delâlet,2.yüzüğü satın almak istemesi ve onun üzerinde Allah yazması 2.çocuğun dünyaya gelmesinin çok hayırlı olacağını gösteriyor.yani beranın şu an çocuğu varmı bilmiyorum ama 2.çocuğu kesinlikle düşünmesi çok hayırlı olacak.

kızzz yoncaaaaaa sana yazı yazdımmm görmedinmi bi rüyayla ilgili

tamam görmüşsün tatlımmm🙂))ok
süper ozman ya bildiğim kadarıyla çocuğu yoktu ama bu onun için güzel bi müjde olucak hayırlısı olsun çok sağolll

yoncax sen bana hanı bır bal markası vermıstınya o markada arı sütüde var fıyatıda 11tl yazıyor

Arı Sütü Satışı ve Arı Sütünün Fiyatı

Arısütü yerli ve ithal olarak piyasada bulunabilmektedir.İthal arı sütleri son derece kalitesiz olup fiyatları cok ucuzdur.İthal arısütünün gram fiyatı 50 kuruş civarındadır.Yerli üretim saf ve doğal arı sütünün gram fiyatı 3-7 lira arasında mevsime ve üretim miktarına göre değişmedir.
vayyy demek pahalı olmasında varmış bir hikmet.anam bu konuda ucuza kaçmamak gerek.bebiş gelecekse saçalım paraları:deli:

yoncax sen bana hanı bır bal markası vermıstınya o markada arı sütüde var fıyatıda 11tl yazıyor
canım benim arı sütlerinin markası belli degıl ama buyuk ihtimal aynı marka olabilir.çünkü ürünler adama kg ile geliyor ve adam şişelere bölüyor.şişede marka yok yani.ama sen markaya pek takılma yani yinede aktarlardan bir araştır.gerçi bal çok güzel lezzeti.

canım benim arı sütlerinin markası belli degıl ama buyuk ihtimal aynı marka olabilir.çünkü ürünler adama kg ile geliyor ve adam şişelere bölüyor.şişede marka yok yani.ama sen markaya pek takılma yani yinede aktarlardan bir araştır.gerçi bal çok güzel lezzeti.

tamam canım sagol ben bu aksamda bakayım duruma göre alırım artık

tamam canım sagol ben bu aksamda bakayım duruma göre alırım artık
canım normalde 2 tatlı kaşığı almak lazımdı sabah akşam,internette şok etki yaratmak için gr miktarını arttırın yazıyordu.bende sabah öğle akşam almaya başladım.yarın dr. gitcem bide ona sorcam bakalım.kız istermisin ana kraliçe arılar gibi bizde habire yumurtlayıp :bebiss:ikiz üçüzlere hamile kalalım

Geri