Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evde has bal varsa süper. yalnız benim gramlar şöyle .850 gr bal-100 gr polen 2 küçük şişe arı sütü onun gr düşük oluyo.bide bide arı sütü muhakkak buzdolabından sana verilecek ve sende buzdolabında saklayacaksın karışımı.

kız arı sütünü daha çok koysak olmazmı yanı aldıklarımız dıyelım 6 küçük şişe hepsını koysak olmazmı yanı balın içine

fatoş sana bişi sorcam tatlım senin yumrtalıklarında ağrılar varmı eğer varsa nezamndan beri ağrıyolar yani kaçıncı günden beri canım benim 13.günümden itibaren ağrım başladı ve devam ediyo hafiften sol ve sağ tarafa geçiyo arada ama genelde solda yaa doktora gidicektim ama izne çıkmış olmazsa pazartesi başka bi doktora gidicem

evet var canım ve bu ağrılar 15.16.günden itibaren ağırmaya başladılar yavaş yavaş sonra artmaya başladı şimdi biraz daha iyi ama yine ara ara gelip gidiyo bi sor bakalım canım ya belki banada yardımcı olmuş olursun

evet var canım ve bu ağrılar 15.16.günden itibaren ağırmaya başladılar yavaş yavaş sonra artmaya başladı şimdi biraz daha iyi ama yine ara ara gelip gidiyo bi sor bakalım canım ya belki banada yardımcı olmuş olursun
tamam cnım inşallah gidersem sorucam sanada haber veririm canım benim ateşime göre yumurtlama günüm 13.gündü zaten anladım da çünkü başlamıştı ağrılar yumurtlama dönemi ağrısı şeklinde ama normalde 1 gün sürer geçerdi hadi bilemedin 2 gün.ilk kez böyle 13.gün başladı ve bu gün19.gün hala devam ediyo.sanki hastalancakmışımda onun ağrısı varmış gibi.inşallah hayırlı bişeydir canım benim seninkide inşallah hamileliktendir bize hayırlı haberlerini verirsin inş bekliyoz tatlım

tamam cnım inşallah gidersem sorucam sanada haber veririm canım benim ateşime göre yumurtlama günüm 13.gündü zaten anladım da çünkü başlamıştı ağrılar yumurtlama dönemi ağrısı şeklinde ama normalde 1 gün sürer geçerdi hadi bilemedin 2 gün.ilk kez böyle 13.gün başladı ve bu gün19.gün hala devam ediyo.sanki hastalancakmışımda onun ağrısı varmış gibi.inşallah hayırlı bişeydir canım benim seninkide inşallah hamileliktendir bize hayırlı haberlerini verirsin inş bekliyoz tatlım

inşallah canım benimmm AMİNNNNNNN ve bişey söyliyimmi benimde sanki adet olucakmışım gibiydi ağrılarım yani birbirine çok benziyo ama ne anlama geldiğini bilmiyorum allahım hayırlara çıkar yarrabbim

Geri