Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım benimmm AMİNNNNNNN ve bişey söyliyimmi benimde sanki adet olucakmışım gibiydi ağrılarım yani birbirine çok benziyo ama ne anlama geldiğini bilmiyorum allahım hayırlara çıkar yarrabbim
Aminnnnn canım.aslında benim geçen ayda kramplar falan oluyodu ama psikolojikmiş demekki bu seferki çok değişik ve erken dedimiz gibi hayırlara çıkar inşallah sanki wc ye gidince adetim gelicek gibiyim o kadar yani bilmiyom tatlım bu ay öyle illaki olsun die hiç bi ısrarım yok hatta zamnaı var die de düşünüyorum kafamda hiç bi takıntım yok bebişle alakalı sadece sağlığımız yerinde olsun Rabbim bi şekilde hayırlısıyla nasip etcek nişallah bekliyoz cuma vakti dualarımız kabul olur inş Hayırlı evlatlar sağğlıklı bebişler nasip etsin Rabbim hepimize canım

dün demiştim sana hatırlamadın herhalde canım sen ,10 gündür ölçüyorum 6 gün 36.6 devam etti 4 gündür 36.9 oluyor ,canım onu demiştim ben sana

ayy canım benim okadar çok kafam dalgın ki anlatamam kusuruma bakma hayatım valla senin ateşin birden fırlamış hayatım ben sana ne diyimmm süper ötesi inş.regl derecen yüksek değil de düşüktür amann inş. maşallah canım 6 gündür ateşin sabitmiş ve regline yakın daha da yükselmiş bu demek oluyo ki sende var bişeyler çünkü gününe az bi zman kalmış ve inş.düşmicek eğer bu şekilde devam eder ve 2-3 güne kadar düşmezse hemen bi etst al ve yap canım ayyy çok heyecanlandım bak şimdi var sende bişeyler varrr :pasi::deli:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
umutsuz-reyhan..............14 temmuz (hadi kızlar hala haber yokmu ???????)
Menekshe.......................28-29 temmuz(hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
Nesli84.........................1 Ağustos
kış güneşi.....................2 ağustos
esengüven.....................1-3 Ağustos
hazal3............................3 agustos
bera...............................3 agustos
birmur...........................8 ağustos
Fatosss..........................8-10 Ağustos
sultan...........................12 Ağustos
Yağmurun annesi..........13 Ağustos
Yaz esintisi....................14 Ağustos
Nur85...........................15 Ağustos
smart-girl......................15 Ağustos
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül..........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

Son düzenleme:
ayy canım benim okadar çok kafam dalgın ki anlatamam kusuruma bakma hayatım valla senin ateşin birden fırlamış hayatım ben sana ne diyimmm süper ötesi inş.regl derecen yüksek değil de düşüktür amann inş. maşallah canım 6 gündür ateşin sabitmiş ve regline yakın daha da yükselmiş bu demek oluyo ki sende var bişeyler çünkü gününe az bi zman kalmış ve inş.düşmicek eğer bu şekilde devam eder ve 2-3 güne kadar düşmezse hemen bi etst al ve yap canım ayyy çok heyecanlandım bak şimdi var sende bişeyler varrr :pasi::deli:
inşallh canım ya bekliyorum bakalım sabah test alalım dedim eşime günün geçmeden olmaz dedi bekliyorum bakalım herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda

dün demiştim sana hatırlamadın herhalde canım sen ,10 gündür ölçüyorum 6 gün 36.6 devam etti 4 gündür 36.9 oluyor ,canım onu demiştim ben sana

canım senın reglıne 2 gün kalmıs ıyı takıp et çünkü benım reglıme 2 gün kala atesım yuksektı 1 gün kala düştü ben anladım zaten olacagımı sende ıyı takıp et ınsallah düşmez atesın canımda bebişin gelır

Kızlar merhaba ben bu sabah regli oldum hayırlısı artık...selzehcim zahmet olmazsa beni listeye 28 ağustos olarak eklermisin cnm teşekkürler öptüm

Geri