Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sağol canım benim 🙂 inşallah herşey yolunda gider şükretmezmiyim hiç sürekli dua ediyorum canım ama hep aklım bebişte 🙂 bide benim hiç belirtim yok ya birazda ondan inanamıyorum bi türlü.
kurtuldun demek kürden hadi hayırlısı adetin gelsinde hemen aşılamanı yap sende 3. aşılama da kalan akidişimiz ol 😉
canım benim bakma sen herkesin belirtilerden bahsettiğine.10 kadından 2 si belirtileri erken hissediyormuş.geri kalanı ise 3.aydan itibaren belirtileri fark ediyorlarmış.yani bir şey hissetmemen normal takma kafanı ki bebeşini de sıkmayasın.soğandan şimdilik kurtuldum evet ama bu ay mı aşılama yaparım yoksa bir ay daha mı beklerim doktorum karar vericek.her şeyin hayırlısı bakalım.inşallah üçüncüde hamile kalırım evet bende öyle istiyorum.çünkü biraz araştırdımda tüp bebek süreci kadını çok yıpratıyormuş.önümüzdeki ayda incir kürüne başlıyicam.her şeyin hayırlısı.

allahın mucizesi hiç belli olmaz.bi bakarsın ummadığın günde hamiş kalmışsın sakın umudunu yitirme.bende senin gibiydim daha gözümü açmadan elime alırdım termometreyi 🙂 çok zevkli ve heyecanlı oluyo gerçekten 🙂 ısın 15. gün düşmüş buda yumurtlamanın başlıyacağını gösteriyor.umarım hamiş kalırsın canım benim.rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.bende iyiyim bebeğimle uğraşıyorum.anneliğe devam 🙂 40 günlük olucak çok şükür az kaldı.rabbime emanet ol ve gönlünden geçen nasip olsun inşallah.
oyy canım yaa allah bebeğinizede sizede sağlık uzun ömür versin... inşallah hepimize nasip olur ...

canım benim bakma sen herkesin belirtilerden bahsettiğine.10 kadından 2 si belirtileri erken hissediyormuş.geri kalanı ise 3.aydan itibaren belirtileri fark ediyorlarmış.yani bir şey hissetmemen normal takma kafanı ki bebeşini de sıkmayasın.soğandan şimdilik kurtuldum evet ama bu ay mı aşılama yaparım yoksa bir ay daha mı beklerim doktorum karar vericek.her şeyin hayırlısı bakalım.inşallah üçüncüde hamile kalırım evet bende öyle istiyorum.çünkü biraz araştırdımda tüp bebek süreci kadını çok yıpratıyormuş.önümüzdeki ayda incir kürüne başlıyicam.her şeyin hayırlısı.

tabi canım doktorun ne diyorsa öyle yap acele etme tatlım zaten hemen olsun diye yaptığımız stres geç olmasına sebep oluyo bence...nasıl ki beklemediğin çok önemsemediğin şeyler hemen olur bu da böyle bişey işte rahat bırak kendini tatlım 😉

- - - Updated - - -

ffarzuff..............17 ocak
bitanesi............22 ocak
hattt..................24 ocak
esmerli 200......25 ocak
@nur..................26 ocak
suzuu................28 ocak
melike81............3 şubat
ayşeden.............4 şubat
lilyped...............5 şubat
ayşe&ramo.......12 şubat
a.özlem.............21 şubat
muamma..........
asenaşule........
ceylinn.............

bitanesi............22 ocak
hattt..................24 ocak
esmerli 200......25 ocak
@nur..................26 ocak
suzuu................28 ocak
melike81............3 şubat
ayşeden.............4 şubat
lilyped...............5 şubat
ayşe&ramo.......12 şubat
ffarzuff...............15 şubat
a.özlem.............21 şubat
muamma..........
asenaşule........
ceylinn.............

esmerli nasılsın?varmı bir gelişme,senden çok ümitliyim bu ay,inşallah hamilelik haberini alırız çok yakında..test yapmıycakmısın canım yarın günün?

kızlar size ateş tablomu göstermek istiyorum:

07.01.13__13.gün : 36,2
08.01.13__14.gün : 36,3
09.01.13__15.gün : 36,1
10.01.13__16.gün : 36,2
11.01.13__17.gün : 36,3
12.01.13__18.gün : 36,2
13.01.13__19.gün : 36,3*
14.01.13__20.gün : 36,4
15.01.13__21.gün : 36,6*
16.01.13__22.gün : 36,7
17.01.13__23.gün : 36,6
18.01.13__24,gün : 36,9*
19.01.13__25.gün : 36,8
20.01.13__26.gün : 36,8*
21.01.13__27.gün : 36,8
22.01.13__28.gün : 36,8
23.01.13__29.gün : 36,9
24.01.13__30.gün : 37

ateşi son iki gün yükselmeye başladı,adetime 2 gün kaldı.ümitlensem mi ümitlenmesem mi bilemiyorum🙁 adet günü yada bir sonraki gün ateş düşebiliyomuş,benim bu ay ilk ölçümüm olduğu için normalde nezaman düşerdi bilmiyorum..
:hıms:

esmerli nasılsın?varmı bir gelişme,senden çok ümitliyim bu ay,inşallah hamilelik haberini alırız çok yakında..test yapmıycakmısın canım yarın günün?

canım bende merak ediyorum ama pekte ümitli diğilim.geçen ay 26 sında adet olmuştum.oda 3 gün gecikmeli gelmişti.şimdide 3 gün gecikmeyi koyuyorum 29 adet günüm olarak hesaplıyorum.göğüslerim şişti ama acı yok.genelde ağrı olur. adetten 1 hafta öncesinden başlar.belkide yine çok gecikecektir adetim ondan ağrımamıştır🙂karnımın içinde bir gariplik var ama bilemedim.çok afedersin gazım oluyor hep.bekliyorum bende ama dediğim gibi çok umutlu değilim.günleri iyi değerlendirdik ama bilemiyorum.bende pko olduğu için ondan umudu kestim.hayırlısı artık 🙂

Geri