Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slm kizlar ben malesef regli oldm sogan yaptim bebis tutmadi ama zamaninda oldum bugunde incre basladm pazartesi asilama icin gdip gorscem hakkimizda herseyn hayrlisi artk yeni adet 28subat zaten tumassa artk ise baslcm ozledm calismayi of of

Slm kizlar ben malesef regli oldm sogan yaptim bebis tutmadi ama zamaninda oldum bugunde incre basladm pazartesi asilama icin gdip gorscem hakkimizda herseyn hayrlisi artk yeni adet 28subat zaten tumassa artk ise baslcm ozledm calismayi of of

suzuu eşin kabul ediyor mu aşılamayı? benimki "çocuk benden değilmiş gibi gelecek" dedi. ona rağmen yaptım tutmayınca çok sevindi 😕

kızlar merhaba
geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim , bu ayda ovulasyon testi yaptım ama 22.günde yumurtladım . o günleri değerlendirdik gerçi ama kimyalık gebelik sonrası yumurtlama gecikirmi ,kimyasal gebelik sonrası hamileleik vs bu konularda bilgi sahibi olanlar beni bilgilendirebilirse çok çok sevinirim ,

bitanesi............22 ocak
hattt..................24 ocak
esmerli 200......25 ocak
@nur..................26 ocak
melike81............3 şubat
ayşeden.............4 şubat
lilyped...............5 şubat
ayşe&ramo.......12 şubat
ffarzuff...............15 şubat
a.özlem.............21 şubat
suzuu................28 şubat
muamma..........
asenaşule........
ceylinn.............

- - - Updated - - -

hadi gözün aydın canım inşallah bundan sonra da her şey yolunda gider

aminnn canım inşallah...

kızlar merhaba
geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim , bu ayda ovulasyon testi yaptım ama 22.günde yumurtladım . o günleri değerlendirdik gerçi ama kimyalık gebelik sonrası yumurtlama gecikirmi ,kimyasal gebelik sonrası hamileleik vs bu konularda bilgi sahibi olanlar beni bilgilendirebilirse çok çok sevinirim ,

kızlarr bilgi sahibi olan yok mu 🙁 yardım lütfeen 🙁(

kızlar çok şükür kistlerim gitmiş:dp8:ama maalesef bir ay daha ara vermeliymişim:18:kistin tekrar etmemesi için bu önemliymiş

- - - Updated - - -

geçmiş olsun canım ama maalesef ki bu konu hakkında bir bilgim yok.

hadi hayırlısı olsun canım çok sevindim 🙂

- - - Updated - - -

hattt..................24 ocak
esmerli 200......25 ocak
@nur..................26 ocak
melike81............3 şubat
ayşeden.............4 şubat
lilyped...............5 şubat
ayşe&ramo.......12 şubat
ffarzuff...............15 şubat
a.özlem.............21 şubat
suzuu................28 şubat