Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sağol canım aminnnnn 🙂 canım 5+3 olmuşum keseyi bugün gördük çok şükür ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi sabırla bekliycem artık inşallah rabbim onuda nasip eder 🙂 sana da allah kolay doğum ve sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına almanı
nasip etsin canım 🙂

çok sevindim canım içini ferah tut inş. kalp atışlarınıda duyacaksın 🙂 allah tamamına erdirsin sağ salim al kucağına inş. listelerin uzmanı inş. çorap söküğü gibi pat pat hamiş haberleri alırız 🙂

çok sevindim canım içini ferah tut inş. kalp atışlarınıda duyacaksın 🙂 allah tamamına erdirsin sağ salim al kucağına inş. listelerin uzmanı inş. çorap söküğü gibi pat pat hamiş haberleri alırız 🙂

sağol,aminnn canım 🙂 ayy inşallah canım ya birkaç aya hepsini çıkarsam şu listede çok mutlu olucam 😀

- - - Updated - - -

sahilecim sen kesede bebeği ve kalp atışını ne zaman gördün ?

ffarzuff..............17 ocak
bitanesi............22 ocak
hattt..................24 ocak
esmerli 200......25 ocak
@nur..................26 ocak
suzuu................28 ocak
melike81............3 şubat
ayşeden.............4 şubat
lilyped...............5 şubat
ayşe&ramo.......12 şubat
a.özlem.............21 şubat
muamma..........
asenaşule........
ceylinn.............

sağol,aminnn canım 🙂 ayy inşallah canım ya birkaç aya hepsini çıkarsam şu listede çok mutlu olucam 😀

- - - Updated - - -

sahilecim sen kesede bebeği ve kalp atışını ne zaman gördün ?

6 haftalıktı gittiğimde dr kap atışını ve ultrason keseyi gösterdi ama arkadaşımda yeni hamiş aynı hastaneye gidiyoruz 7 haftalıkken gel demiş değişiyor

canım rahatla biraz sen zoru başardın bi kere hamile kalmayı başardın.geriside gelicektir.bence hiçbir sıkıntı çıkmiycak görürsün.her şey yolunda gidecektir.sen sadece şükretip duanı et gerisi gelir zaten.

sağol canım benim 🙂 inşallah herşey yolunda gider şükretmezmiyim hiç sürekli dua ediyorum canım ama hep aklım bebişte 🙂 bide benim hiç belirtim yok ya birazda ondan inanamıyorum bi türlü.
kurtuldun demek kürden hadi hayırlısı adetin gelsinde hemen aşılamanı yap sende 3. aşılama da kalan akidişimiz ol 😉

Geri