Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar, daha önce ateş ölçme yöntemini deneyen ve bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi lütfen? adetimin 13. günü balayabildim ölçmeye,bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım...

07.01.13__13.gün : 36,2

08.01.13__14.gün : 36,3
09.01.13__15.gün : 36,1
10.01.13__16.gün : 36,2
11.01.13__17.gün : 36,3
12.01.13__18.gün : 36,2
13.01.13__19.gün : 36,3*
14.01.13__20.gün : 36,4
15.01.13__21.gün : 36,6*
16.01.13__22.gün : 36,7
17.01.13__23.gün : 36,6
18.01.13__24,gün : 36,9*
19.01.13__25.gün : 36,8
20.01.13__26.gün : 36,8

adetime beş gün kaldı eğer hamile değilsem nezaman düşmeye başlar acaba🙁(

canım ben bu yöntemle hamiş kaldığmı anlamıştım ve bilgiliyim bu konuda tecrübeli oldum artık 🙂 derecen güsel gidiyor.15. gün yumurtlama olmuş.eğer böle giderse hamiş olabilirsin canım.umarım derecen düşmez.sabahları erken saatte ve yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorsun değilmi.adetine son 3 gün kala yada 1 gün kala düşer ısın eğer hamiş değilsen ki inş düşmez.eğer adet olursan adet dereceni unutma tmm mı canım.

slm kızlar.belim ağrıyor.arada kasıklar bıçak saplanırmış gibi sızılar giriyor.sanırım adet olucam.göğüslerimde şişti ama acı filan yok.napalım hayırlısı artık 🙁

Esmerli cnm adet tarihin nezaman?? Duzeldimi senin adetlerin?? Umarim piskilojik degildirde bebis yuzundendir bu belirtiler agrilar..insallah seninde yavrun gelir bunca zamandan sonra inanki cok istiyorum🙁

Nur cnm ben hamile kaldigim ay yapmistim tek hep yuksekti yani dusmemisti!! Hep ayni saate olcuyorsun degilmi?? Bildigim kadar 1-2 gun once dusuyor adet olmadan ama emin degilim umarim dusmez ve bu ayda sende aliriz gzl haberi sonra diger butun kizlardan!!!
evet canım hep aynı saatte ölçüyorum,ama hiç bir belirtide yok bakalım hayırlısı yine,siz nasılsınız bakalım büyüdünüzmü? 🙂

canım ben bu yöntemle hamiş kaldığmı anlamıştım ve bilgiliyim bu konuda tecrübeli oldum artık 🙂 derecen güsel gidiyor.15. gün yumurtlama olmuş.eğer böle giderse hamiş olabilirsin canım.umarım derecen düşmez.sabahları erken saatte ve yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorsun değilmi.adetine son 3 gün kala yada 1 gün kala düşer ısın eğer hamiş değilsen ki inş düşmez.eğer adet olursan adet dereceni unutma tmm mı canım.

canım dediğin gibi gözümü açmadan daha dereceyi alıyorum🙂 her sabah aynı saatte ve yataktan kalkmadan,bugünde aynıydı derecem.hersabah sanki test yapar gibi heyecanla ölçüyorum🙂 ama hiçbir belirtim yok 🙁 birde eğer 15. gün yumurtlamışsam taa 19. gün birlikte olduk🙁 19. gün sabahı yumurta kıvamında akıntım olmuştu,heralde yeni çatladı diye düşünmüştüm. pek ümit yok bikaçgüne belli olur. sen nasılsın ?

slm kızlar.belim ağrıyor.arada kasıklar bıçak saplanırmış gibi sızılar giriyor.sanırım adet olucam.göğüslerimde şişti ama acı filan yok.napalım hayırlısı artık 🙁

canım ben 2. hamileliğimde 🙂 (ikiside fos çıktı) aynı bu belirtiler vardı,inşallah gelmiştir meleğin beraber seviniriz senin için, inşallah🙂

canım dediğin gibi gözümü açmadan daha dereceyi alıyorum🙂 her sabah aynı saatte ve yataktan kalkmadan,bugünde aynıydı derecem.hersabah sanki test yapar gibi heyecanla ölçüyorum🙂 ama hiçbir belirtim yok 🙁 birde eğer 15. gün yumurtlamışsam taa 19. gün birlikte olduk🙁 19. gün sabahı yumurta kıvamında akıntım olmuştu,heralde yeni çatladı diye düşünmüştüm. pek ümit yok bikaçgüne belli olur. sen nasılsın ?

allahın mucizesi hiç belli olmaz.bi bakarsın ummadığın günde hamiş kalmışsın sakın umudunu yitirme.bende senin gibiydim daha gözümü açmadan elime alırdım termometreyi 🙂 çok zevkli ve heyecanlı oluyo gerçekten 🙂 ısın 15. gün düşmüş buda yumurtlamanın başlıyacağını gösteriyor.umarım hamiş kalırsın canım benim.rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.bende iyiyim bebeğimle uğraşıyorum.anneliğe devam 🙂 40 günlük olucak çok şükür az kaldı.rabbime emanet ol ve gönlünden geçen nasip olsun inşallah.

Esmerli cnm adet tarihin nezaman?? Duzeldimi senin adetlerin?? Umarim piskilojik degildirde bebis yuzundendir bu belirtiler agrilar..insallah seninde yavrun gelir bunca zamandan sonra inanki cok istiyorum🙁

canım martdan beri düzenli sayılır.sana yazayım..
23 nisan
18 mayıs
23 haziran
28 temmuz
24 ağustos
22 eylül
19 ekim
23 kasım
26 aralık
bana göre düzenli gibi.biliyorsunki hep düzensizdi.çkta düzenli olmasa da idare eder.bakalım bu ay ne zaman gelicek.sana bende ki durumları yazayım.kasıklarım iğne batması gibi sızılar oluyor.bazende biraz şiddetli oluyor.gazım var söylemesi ayıp.göğüsüm şişti.genelde adetten önce sancır ama o sancı daha yok.belim de ağrıyor.bağdaş kurup oturunca birazda öne doğru eğilince kasıklarım batıyor.bide sırt üstü dümdüz yatamıyorum.bacaklarım dümdüz yatınca kasıklarım batıyor.bacaklarımı biraz çekerek yatıyorum.biraz önce ateşimi ölçtüm öylesine ateşim 37,2 çıktı.ama ayaklarım buz gibi.kaç tane çorap var hala soğuk.bendeki bu durum nedir bilemiyorum..hayırlısı 🙂

canım ben 2. hamileliğimde 🙂 (ikiside fos çıktı) aynı bu belirtiler vardı,inşallah gelmiştir meleğin beraber seviniriz senin için, inşallah🙂

umutlanmak istemiyorum ama inşallah hamileyizdir.bende bi ara süt kesiği kıvamında beyaz akıntı geldi.çok şaşırdım bu nedir diye.kaşıntı filanda vardı ama kaşıntı geçti.ALLAHIM inşallah tüm isteyenlere annelik duygusunu tatdırır...🙂)

Geri