Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar soğan kürümün bitmesine dört gün kaldı alıştım tadına valla.neyse ki bir dahaki ay on gün yapıcam.şu anda tek derdim dört beş gün sonra adet olup şu kistlerden kurtulmak.inşallah bu ay geçer de bir daha ki ay da uğraşmak zorunda kalmam.bu arada kızlar bir arkadaşımın teyzesi yedi yıldır çocuk sahibi olamıyormuş hatta doktor menopoza giriyorsun artık uğraşma demiş.o da her gün bir tane kunut duası okumuş bir ay boyunca o ay hamile kalmış.doktor bile inanamamış.bunu paylaşmak istedim çünkü böyle umutlara ihtiyacımız var.
merhaba canımmm soğan kurunu kıst içinmi yapıyorsun kaç gun yaptın hergun tazemıydı bıdeaç karnına fılenmı bıraz bahsedermsın canımm ayrıca kunut duaları hanı tefrıcıye ayetel kurısı duymustum ama kunut dualarını duymamıstımmmm

merhaba canımmm soğan kurunu kıst içinmi yapıyorsun kaç gun yaptın hergun tazemıydı bıdeaç karnına fılenmı bıraz bahsedermsın canımm ayrıca kunut duaları hanı tefrıcıye ayetel kurısı duymustum ama kunut dualarını duymamıstımmmm
evet kunut duasını bende ilk defa duydum ama galiba işin sırrı yürekten istemekte.soğan kürüne gelince hem normal kistim için yapıyorum hem adetlerim düzene girsin hem de polikistik overim için yapıyorum hepsine iyi geliyor çünkü.yaparken günde iki defa taze olarak yapıyorum.11 gün yaptım onbeş tamamlıyacam daha sonraki üç ay adetime on gün kala yine aynı şekilde uygulayacam.öğlen ve akşam yemeklerinden on beş dk önce içiyorum canım.kahverengi kabuklu soğan ve klorsuz su olması gerekiyor ben hazır su kullanıyorum.bir buçuk bardak kaynayan suyun içine bir orta boy soğanı dörde bölüp atıyorsun.beş dk kaynatıyorsun ağzı kapalı bir şekilde tabi kapağını açmadan demlendiriyorsun ılınınca içiyorsun.ben bir defa yapmıştım ve çok faydasını gördüm o yüzden yine denemeye karar verdim.üç veya dört ay kullanıyorsun canım.sen ne için düşünüyorsun.

kızlar benden beyaz akıntı geliyor.genelde benden sarı akıntı gelirdi.ayrıca vajina bölgem karıncalanıyor o yüzden de çok kaşınıyor.iltihap filan mı kaptım yoksa.inşallah önemli bişiy değildir...sizde böyle şeyler yaşadınız mı arkadaşlar..

kızlar benden beyaz akıntı geliyor.genelde benden sarı akıntı gelirdi.ayrıca vajina bölgem karıncalanıyor o yüzden de çok kaşınıyor.iltihap filan mı kaptım yoksa.inşallah önemli bişiy değildir...sizde böyle şeyler yaşadınız mı arkadaşlar..
valla canım enfeksiyona benziyo ama mantar da olabilir bence bir doktora git.

herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııııın:bob:

- - - Updated - - -

sunflower canım nasıl gidiyor ne zaman gidiyorsun doktora.

bugün gidiyorum canım akşam size yazarım burdan...ne olur dua edin bana keseyi görebilelim ve içinde bebişimde olsun...

- - - Updated - - -

ffarzuff..............17 ocak
bitanesi............22 ocak
hattt..................24 ocak
esmerli 200......25 ocak
@nur..................26 ocak
suzuu................28 ocak
melike81............3 şubat
ayşeden.............4 şubat
lilyped...............5 şubat
ayşe&ramo.......12 şubat
a.özlem.............21 şubat
muamma..........
asenaşule........
ceylinn.............

bugün gidiyorum canım akşam size yazarım burdan...ne olur dua edin bana keseyi görebilelim ve içinde bebişimde olsun...

- - - Updated - - -

ffarzuff..............17 ocak
bitanesi............22 ocak
hattt..................24 ocak
esmerli 200......25 ocak
@nur..................26 ocak
suzuu................28 ocak
melike81............3 şubat
ayşeden.............4 şubat
lilyped...............5 şubat
ayşe&ramo.......12 şubat
a.özlem.............21 şubat
muamma..........
asenaşule........
ceylinn.............
hiç korkma canım panikleme. allahın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz inşallah.

sunflower çok sevindim inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın hayırlısıyla klap atışları görüp gelirsin inşallah...

umarım hepiniz iyisinizdir ben annemlerdeyim bir haftadır son iki haftam kaldı allah nasip ederse bu güzel heyecanları hepiniz hayırlısıyla sağlıkla yaşarsınız inşallah...

inşallah canım allah kolay doğumlar nasip etsin sanada bze dua et olur mu

Geri