Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm canım bende yeni uye oldum benım de 4. ayım deniyoruz olmadı her ay belirti yaşıyordum ama bu ay 6 gun var adetima ama tık yok çok merak ediyorum inş. gelir bebişler 🙂[/Q

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum cnm.bi hadiste şöyle yazıyodu Allah kuluna nasip etmeyeceği şeyin duasını da ettirmez.ben yürekten inanıyorum isteyen gerçekten kalben dua eden herkesin bebişi olacak.ben de burda tanıdığım tüm arkadaşları dualarıma dahil ediyorum.hiç merak etme seninde yakında olacak 🙂

Yakışıklım dış gebeliğin klomenle alakası var canım cünkü yumurta gelişim aşamasında tüplerde çatlayıp hamile kalanlar var dr kontrolü olmadan kullanılmamsı gereken ilaçlar bunlar normal siklisu olan bayanlar bu ilacı kullanamazlar gelelim bana o zamanlar yumurtalarım fazla calışıyordu ama şimdi yumurtam oluşmuyoo sanırım yakışıklım cünkü adet düzensizliği yaşıyorum ve damla damla bu ay sarı kart yaşıyorum kırmızı karta tam manasıyla gecemedim ay nebileyim adet olsam tam anlamıyla dr kontrolune gidecem yumurtalarıma baktırmaya

canım yanlış anlama ama zaten tüm yumurtalar tüpte çatlar ve döllenme tüplerde olur, döllenmiş yumurta yani zigot rahim içine doğru hareket etmeye başlar ve yaklaşık 8 gün içinde rahim içinde uygun bulduğu yere tutunur(implantasyon) yani olması gereken zaten tüp içinde çatlayıp orada döllenmesi...ama bende bir sağlıkçı olarak klomenin asla ama alsa doktor kontrolü olmadan kullanılmaması gerektiğini söylüyorum her zaman ama seninle sebeplerimiz farklı maalesef klomen kist oluşumuna yatkınlığı artır yani eğer yumurta çatlayamazsa büyük bir ağrıya ve kanamada gecikme ağrılı adet ya da yoğun kanamalı adete sebep olabilir daha kötüsü adetin kendiliğinden gelmemesinede sebep olabilir onun için kesinlikle doktor kontrolü şart... allah sanada hayırlısı neyse onu versin canım...umarım doktora gittiğindede güzel sonuçlar alırsın ama tam manasıyla adet olmayı beklemden doktora gitsende belli bir değerlendirme olur elinde ve en azından neden böyle olduğunu öğrenirsin...

Geri