Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

25 yaşındayım canım 2 yıllık evliyim.muayene olmadım ilk aylarda biraz bilinçsiz oldu diyelim sonra araştırma yaptım yumurtlama günleri vs.bir kaç defa daha denerim olmazsa o zaman giderim doktora.sen hamile misin cnm?

a.özlem............28 kasım
ayşe&ramo......14 kasım
asenaşule........12 kasım
muamma..........
bitanesi...........5 kasım
ceylinn............
blnnn...............
sunflower........13 kasım
ayşeden..........
nazrüzgar........12 kasım
bensude..........
feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra...............16 kasım
ffarzuff............17 kasım

- - - Updated - - -

bitanesiiii durum ne test yap artık senden ümitliyim 🙂

25 yaşındayım canım 2 yıllık evliyim.muayene olmadım ilk aylarda biraz bilinçsiz oldu diyelim sonra araştırma yaptım yumurtlama günleri vs.bir kaç defa daha denerim olmazsa o zaman giderim doktora.sen hamile misin cnm?

anladım canım yok bende hamiş değilim burda sitede girdikçe daha iyi öğrenirsin tabi de hamile olanların altında hamiş melek yazıo canım ordan anlarsın hamile olanları. ben de 9 aylık evliyim yaklasık 5-6 aydır istiyoruz bebek yasım 20 dr muayene oldum bişi çıkmadı hayırlısı öle şimdide eşim gidecek muayneye...iyi olmus gene buraya üye olman kendini yanlız hissetmezsin..

anladım canım yok bende hamiş değilim burda sitede girdikçe daha iyi öğrenirsin tabi de hamile olanların altında hamiş melek yazıo canım ordan anlarsın hamile olanları. ben de 9 aylık evliyim yaklasık 5-6 aydır istiyoruz bebek yasım 20 dr muayene oldum bişi çıkmadı hayırlısı öle şimdide eşim gidecek muayneye...iyi olmus gene buraya üye olman kendini yanlız hissetmezsin..[ ewet cnm aynen hem yanlız hissetmiyosun hem derdini gerçekten anlayan insanlar var güzel bişey tabi burda olmak.bazılarına bakıyorum ilk denemede hamile kalıyolar diyorum biz mi beceremiyoruz bu işi 🙂 şaka bi yana gerçekten herşeyin bi zamanı var hayırlı zamanda inş seninde benimde tüm isteyenlerin olur sağlıklı güzel bebişleri..

Geri