Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay napim sahile bilemiyorum hapın etkisi hani uzun süre kullandım 4 yıl kadar ve yaşta ileri 36 sanırım gec olacak bu durum yumurtlayamıyorum sanırım klomende kullanmak istemiyorum kullanıpta dış gebelik olacam diye korkuyorum cünkü bi dış gebelikte yaşadım 4 yıl önce ve bu beni çok korkuttu ondan beri cocuk düşünemedim ama şimdi istiyorum
Ay napim sahile bilemiyorum hapın etkisi hani uzun süre kullandım 4 yıl kadar ve yaşta ileri 36 sanırım gec olacak bu durum yumurtlayamıyorum sanırım klomende kullanmak istemiyorum kullanıpta dış gebelik olacam diye korkuyorum cünkü bi dış gebelikte yaşadım 4 yıl önce ve bu beni çok korkuttu ondan beri cocuk düşünemedim ama şimdi istiyorum
dış gebeliğin klomen ya da doğum kontrol haplarıyla ilgisi yokki senin rahminle alakalı mesele eğer rahim ön-arka ya da üst duvarı tutunmaya elverişli kalınlıkta değilse tüplerde yapışıklık varsa ya da tüplerdeki ve rahim içindeki silyalar ters çalışıyorsa ondan olur dış gebelik oda ancak ayrıntılı bir muayenede belli olur ilaçlarla alakası yok yani canım... eğer bu saydığım sorunlardan herhangi biri varsa zaten ilaç kullanmadan gebe kalsanda dış gebeliğe sebep olabilir tabi böyle bir şeyi rabbim kimseye yaşatmasın inşallah...
Yakışıklım dış gebeliğin klomenle alakası var canım cünkü yumurta gelişim aşamasında tüplerde çatlayıp hamile kalanlar var dr kontrolü olmadan kullanılmamsı gereken ilaçlar bunlar normal siklisu olan bayanlar bu ilacı kullanamazlar gelelim bana o zamanlar yumurtalarım fazla calışıyordu ama şimdi yumurtam oluşmuyoo sanırım yakışıklım cünkü adet düzensizliği yaşıyorum ve damla damla bu ay sarı kart yaşıyorum kırmızı karta tam manasıyla gecemedim ay nebileyim adet olsam tam anlamıyla dr kontrolune gidecem yumurtalarıma baktırmaya
selam arkadaşlar yeni üye oldum benimde adetime 2 gün kaldı pek umutlu değilim çünkü herhangi bi belirti yok.5 aydır istiyoruz her adet zamanımda bir sürü belirti yaşıyorum bu defa hamileyim diyorum ama fos çıkıyo.bu defa kendimi kaptırmadım ve hiç bir belirti yok bakalım ne olacak.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
selam arkadaşlar yeni üye oldum benimde adetime 2 gün kaldı pek umutlu değilim çünkü herhangi bi belirti yok.5 aydır istiyoruz her adet zamanımda bir sürü belirti yaşıyorum bu defa hamileyim diyorum ama fos çıkıyo.bu defa kendimi kaptırmadım ve hiç bir belirti yok bakalım ne olacak.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.