Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

lily canım ben 21 yaşındayım 2 senelk evliyim. 16 aydır istyoz ikimizdede sorun çıkmadı rabbimin takdiri hayırlsı diyelim. inş fazla beklmezsin
tatlım çok üzüldüm inş. en yakın zamanda kavuşursun bebeğine.herseyin bir zamanı var.minik meleklerimizin dünyaya geliş zamanları henüz değil demek ki.yeter ki olsunlarda 3 aya 5 aya bakmıyorum artık.hiçbir zaman çocuğu olamayanlar var.ALLAH bize nasip eder inş.

tekrardan merhaba arkadaslar,,bende 2 senedir normal yolla cocuk sahibi olamiyorum,gorunen hicbir sorunumuz olmamasina ragmen,yakinda rahim filmi cekilecek,oda temiz cikarsa kendi istegimizle asilama yaptirabilirmiyiz yoksa doktorunmu istemesi gerekior yardimci olursaniz cok gercekten sewinirim..<!-- google_ad_section_end -->

canım rahim filminden sonra 3 ay içinde olmazsa istediğin zman yaptırbilirsin. ben bu ay çekildim adet oldum bakalım bu ay olcakmı

mrb kızlar benim aşılamam tutmadı malesef sonrasında da kistim oldu ve iki aydır geçmedi ilaç kullanıyorum şimdi ama hamile kalma şansım bu ay için varmış inşallah olur olmazsa önümüzdeki ay yine aşılama yapıcaz

a.özlem............28 kasım
ayşe&ramo......14 kasım
asenaşule........12 kasım
muamma..........25 kasım
bitanesi...........
ceylinn............
blnnn...............
sunflower........13 kasım
ayşeden..........
nazrüzgar........12 kasım
bensude..........
feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra...............16 kasım
ffarzuff............17 kasım

mrb kızlar benim aşılamam tutmadı malesef sonrasında da kistim oldu ve iki aydır geçmedi ilaç kullanıyorum şimdi ama hamile kalma şansım bu ay için varmış inşallah olur olmazsa önümüzdeki ay yine aşılama yapıcaz

canım bende eylülde aşılama yaptırmıştım benimde tutmadı 🙁 ekimde de bayrama denk geldi çatlama zamanı aşılama yapamadık.inşallah hastalanmam ama hastalanırsam bu ay 2. aşılamamı deniycem kısmetse...rabbim çok bekletmesin bizi ve herşeyin hayırlısını versin inş...

hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............3 kasım
ayşe&ramo......14 kasım
asenaşule........12 kasım
muamma..........
nur...................26 ekim
bitanesi...........5 kasım
ceylinn............
blnnn...............
sunflower........13 kasım
ayşeden..........
nazrüzgar........12 kasım
bensude..........
feliçya.............
hattt................22 ekim
slm kızlarrr bnm daha 2 günüm var amaaaaa
meleğim artık bizimle 2 gündür çift çizgileri görüyorum çok mutluyum Allah bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın

Geri