Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kyim pinarcim yemek yapiyorum🙂 sen nasilsin evet gonca yok iyidir insallah gelir nasil olsa kiiiiz gonca hangi delikteysen cik gel🙂

Rica ederim ozlemcim rahatlattiysam ne mutlu hehe🙂 ama korkma yani sonucta saglik icinde cok onemli bu kontrollar..ee adetine az kaldi demi hic belirtin fln varmi??

slm kızlar....bebek istiyorum kuduruyorum bazen çok arzuluyorum ama olmuyor.içim çok tuhaf bazen unutuyorum ama bazen de çok ağllıyorum bugün ağladığım günlerden biri.etrafımda bebek haberi verenler var ,onlar hamile olduğunu söyleyince duyar duymaz ağlıyorum.ister kıskanç deyin ister özlem ddeyin bu duyguya önemi yok .canımı çok yaktığı bir gerçek.eşimin bu üzülmeler umrunda değil aksine öfkeleniyor yanımda olamıyor ya da olmuyor.çaresizce bekliyorum ama bebeğim gelmiyor.biliyorum çoğunuz aynı duyguları yaşıyorsunuzdur.bazen duygularım tavan yapıyor engel olamıyorum kendime.sabırsızlanıyorum ,umudum yok belki çareszilğim ondandır.Allahım yardımcı olsun hepimize.

slm kızlar....bebek istiyorum kuduruyorum bazen çok arzuluyorum ama olmuyor.içim çok tuhaf bazen unutuyorum ama bazen de çok ağllıyorum bugün ağladığım günlerden biri.etrafımda bebek haberi verenler var ,onlar hamile olduğunu söyleyince duyar duymaz ağlıyorum.ister kıskanç deyin ister özlem ddeyin bu duyguya önemi yok .canımı çok yaktığı bir gerçek.eşimin bu üzülmeler umrunda değil aksine öfkeleniyor yanımda olamıyor ya da olmuyor.çaresizce bekliyorum ama bebeğim gelmiyor.biliyorum çoğunuz aynı duyguları yaşıyorsunuzdur.bazen duygularım tavan yapıyor engel olamıyorum kendime.sabırsızlanıyorum ,umudum yok belki çareszilğim ondandır.Allahım yardımcı olsun hepimize.

canım çok iyi anlıyorum seni.ama elden ne gelir.keşke sihirli bir değnek olsada dokunsam sana ve hemen bebeğin gelse 🙁 rabbim izin vermeden olmuyorki napalım.sen yeterki sabret.hiç olmaz diyen doktorlar vardı bi tanıdığıma ama kadın hiç umudu yokken hamile kaldı.hayatta neler oluyor.yeterki sabırla bekle ve rabbine dua et.elbet olacal ben inanıyorum canım.rabbim en kısa zamanda sesini duysun ve yardımcın olsun

Geri