Mevlana Daimi Üye Üye 13 Haziran 2012 #65.271 Zehracim bilmiyorum test yapacakmi ben adet olmustum ve gitmemistim!! Sen bugunu ve yarini iyi degerlendir ilk36 saat cok onemli biliyorsun🙂
Zehracim bilmiyorum test yapacakmi ben adet olmustum ve gitmemistim!! Sen bugunu ve yarini iyi degerlendir ilk36 saat cok onemli biliyorsun🙂
bitanesi Hamiş Melek 13 Haziran 2012 #65.272 biz dün değerlendirdik bugün ara ver dedi sperm kalitesi için yarın son gaz
Mevlana Daimi Üye Üye 13 Haziran 2012 #65.273 Özlemcim cnm sen bugun doktora gidecektin neoldu?? Insallah iyi cikmistir hersey🙂
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 13 Haziran 2012 #65.274 zehra gökce' Alıntı: biz dün değerlendirdik bugün ara ver dedi sperm kalitesi için yarın son gaz Genişletmek için tıkla ... annemmm bu ayy bizdeeee hiçççç faaliyett yokk eşimm klomen içmiyoo bendeee istemiyommm beraber olmayıı
zehra gökce' Alıntı: biz dün değerlendirdik bugün ara ver dedi sperm kalitesi için yarın son gaz Genişletmek için tıkla ... annemmm bu ayy bizdeeee hiçççç faaliyett yokk eşimm klomen içmiyoo bendeee istemiyommm beraber olmayıı
a.özlem Daimi Üye Üye 13 Haziran 2012 #65.275 kızlar çok korkuyorum bende cuma günü muayene olcam ilk defa gidicem kadın doğuma
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 13 Haziran 2012 #65.276 Mevlana' Alıntı: Özlemcim cnm sen bugun doktora gidecektin neoldu?? Insallah iyi cikmistir hersey🙂 Genişletmek için tıkla ... kuzumm sen ne yapıonn nasılsınn balımm goncamızz nerdee kızz hiçç göremiyomm bu aralar
Mevlana' Alıntı: Özlemcim cnm sen bugun doktora gidecektin neoldu?? Insallah iyi cikmistir hersey🙂 Genişletmek için tıkla ... kuzumm sen ne yapıonn nasılsınn balımm goncamızz nerdee kızz hiçç göremiyomm bu aralar
a.özlem Daimi Üye Üye 13 Haziran 2012 #65.277 yok canım 15 haz. randevumm öğleden sonra eve gelip ilk size yazcammm
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 13 Haziran 2012 #65.278 a.özlem' Alıntı: yok canım 15 haz. randevumm öğleden sonra eve gelip ilk size yazcammm Genişletmek için tıkla ... hadii hayırlısııı gülümmm inşallahh sevindirrici haberlerle gelinn
a.özlem' Alıntı: yok canım 15 haz. randevumm öğleden sonra eve gelip ilk size yazcammm Genişletmek için tıkla ... hadii hayırlısııı gülümmm inşallahh sevindirrici haberlerle gelinn
a.özlem Daimi Üye Üye 13 Haziran 2012 #65.279 inşallah ya bu ay baya kaptırdı eşimde çok üzülürrr hamişimdir inş