Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Goncacim bugunde derecem 35.6 ydi ama dun Saat 8 de olctum geri zaman hep 6 da ondan olabilirmi?

canım selam kaç gündür giremedim şimdi okudum yazını.doğru sonuç alman için 6 yada 7 saat uyuman yeterli.yani saat 6 yada 8 farketmez eğer iyi uyuduysan.sen liste yap yine bana yaz kuşum

slm kızlar....bebek istiyorum kuduruyorum bazen çok arzuluyorum ama olmuyor.içim çok tuhaf bazen unutuyorum ama bazen de çok ağllıyorum bugün ağladığım günlerden biri.etrafımda bebek haberi verenler var ,onlar hamile olduğunu söyleyince duyar duymaz ağlıyorum.ister kıskanç deyin ister özlem ddeyin bu duyguya önemi yok .canımı çok yaktığı bir gerçek.eşimin bu üzülmeler umrunda değil aksine öfkeleniyor yanımda olamıyor ya da olmuyor.çaresizce bekliyorum ama bebeğim gelmiyor.biliyorum çoğunuz aynı duyguları yaşıyorsunuzdur.bazen duygularım tavan yapıyor engel olamıyorum kendime.sabırsızlanıyorum ,umudum yok belki çareszilğim ondandır.Allahım yardımcı olsun hepimize.
seni bizden iyi kimse anlayamaz canım.. hamile haberlerini duyunca insanların bize acıyan bakışları sanki bizim elimizdeymiş gibi davranmaları... hepimiz zaman zaman o duygu karmaşasını yaşıyoruz.. ama elimizde değil.. sabredip dua etmekten başka birşey gelmez elimizden.. eşin tedavi olmayı kabul etse biraz rahatlarsın.. dua et onun için canım.. Allah yardımcımız olsun canım..

slm kızlar....bebek istiyorum kuduruyorum bazen çok arzuluyorum ama olmuyor.içim çok tuhaf bazen unutuyorum ama bazen de çok ağllıyorum bugün ağladığım günlerden biri.etrafımda bebek haberi verenler var ,onlar hamile olduğunu söyleyince duyar duymaz ağlıyorum.ister kıskanç deyin ister özlem ddeyin bu duyguya önemi yok .canımı çok yaktığı bir gerçek.eşimin bu üzülmeler umrunda değil aksine öfkeleniyor yanımda olamıyor ya da olmuyor.çaresizce bekliyorum ama bebeğim gelmiyor.biliyorum çoğunuz aynı duyguları yaşıyorsunuzdur.bazen duygularım tavan yapıyor engel olamıyorum kendime.sabırsızlanıyorum ,umudum yok belki çareszilğim ondandır.Allahım yardımcı olsun hepimize.

canım benim aynı duyguları bizde yaşıyoruz.ama düşünsene belki de daha çok uzun yıllar beklememiz gerekicek böyle kafaya takarsak geçen hergünü kendimize zehir edicez 🙁 sonuçta en kötü ihtimale bile alıştırmalıyız kendimizi tatlım.biz elimizde olanların değerini bilip onlarla yetinip yaşayalım hayatı,daha kötü sıkıntıları olanları düşünüp şükredelim ve bebişlerde gelince süpriz olsunn 🙂

canım çok iyi anlıyorum seni.ama elden ne gelir.keşke sihirli bir değnek olsada dokunsam sana ve hemen bebeğin gelse 🙁 rabbim izin vermeden olmuyorki napalım.sen yeterki sabret.hiç olmaz diyen doktorlar vardı bi tanıdığıma ama kadın hiç umudu yokken hamile kaldı.hayatta neler oluyor.yeterki sabırla bekle ve rabbine dua et.elbet olacal ben inanıyorum canım.rabbim en kısa zamanda sesini duysun ve yardımcın olsun

sağol cnm.her şeyi biliyorum dua ediyorum ,kendime yol haritası çizdim uyguluyorum ama ne duygularıma hakim oluyorum ne de sabrediyorum.iyi ki varsınız...öpüyorum

seni bizden iyi kimse anlayamaz canım.. hamile haberlerini duyunca insanların bize acıyan bakışları sanki bizim elimizdeymiş gibi davranmaları... hepimiz zaman zaman o duygu karmaşasını yaşıyoruz.. ama elimizde değil.. sabredip dua etmekten başka birşey gelmez elimizden.. eşin tedavi olmayı kabul etse biraz rahatlarsın.. dua et onun için canım.. Allah yardımcımız olsun canım..

çok haklısın eşim tedaviyi kabul etse bana dstek olsa belki daha huzurlu olurum tek çözüm allah inşallah bebeğimiz en kısa zamanda gelir.Rabbim isteyen herkese versin...iyi ki varsınız öpüyorum

- - - Updated - - -

çok haklısın eşim tedaviyi kabul etse bana dstek olsa belki daha huzurlu olurum tek çözüm allah inşallah bebeğimiz en kısa zamanda gelir.Rabbim isteyen herkese versin...iyi ki varsınız öpüyorum

canım benim aynı duyguları bizde yaşıyoruz.ama düşünsene belki de daha çok uzun yıllar beklememiz gerekicek böyle kafaya takarsak geçen hergünü kendimize zehir edicez 🙁 sonuçta en kötü ihtimale bile alıştırmalıyız kendimizi tatlım.biz elimizde olanların değerini bilip onlarla yetinip yaşayalım hayatı,daha kötü sıkıntıları olanları düşünüp şükredelim ve bebişlerde gelince süpriz olsunn 🙂

çok sağol desteğin için.iyi ki varsınız.en kötü ihtimali düşünmek bile istemiyorum.alıştırdım kendimi diyorum bazen sabredemiyorum duygularıma hakim olamıyorum.güzel bir yaz sabahı yeni umutlar doğurur umarım.

çok sağol desteğin için.iyi ki varsınız.en kötü ihtimali düşünmek bile istemiyorum.alıştırdım kendimi diyorum bazen sabredemiyorum duygularıma hakim olamıyorum.güzel bir yaz sabahı yeni umutlar doğurur umarım.
cnmmm hayat öleee bir sınav kii bazenn bu sınav çok agırr gelebiliyoo insana ama şunu daa unutmakiii rabbimmm insana gücününn yetmeyeceğii şekildee sınavv etmezzz bazenn agırr gelirr yılarızz yeter artıkk derizzz ama bu daa destekk verenimizz olmadığıı içinn inşallahh hepimizinn yüzüüü gülerr dualarım sizinlee canımmmm

canım bu işler hiç belli olmuyor sen dua etmeye devam et rabbim verir inşallah ben ilk iki ay kesin olacak gözüyle bakmıştım hatta ikinci ay bütün hamişlik belirtileri vardı ama hamile olmadığımı öğrenince yıkılmıştım sonra dedimki bu ay belirti saymıcam eşimede söylemedim (son klomeni kullanmamaya karar vermiştik) ilaç kullandığımı rahat takıldık biraz oda stres yapmadı bende canımız isteyince ilişki yaşıyorduk diğer iki ay çok gergin olmuştu benim için gün aşırı ilişki mecburi yapmak falan sonra rahatlayınca rabbim verdi çok şükür sakın bebek meselesini kafana takma canım eşinle sen istediğin için ol bebek için değil o zaman her şey daha güzel oluyor rahat bırak çok şükür daha çok bekletmedi bebiş
bir de başka sağlık sorunun var mı bilmiyorum ama benim prolaktinim yüksekti ve polikistikover vardı bende ona rağmen düşünmeyince fazla oluyor inşallah Rabbim cümle isteyene versin inşallah en kısa zamanda hayırla ve sağlıkla

başka sorun yok tatlım prolaktin 9.55 di diğer değerler 7. talardı annemdede yumurtlamaa tembelliği warmış ırsi galiba bende ilk zamanlar takıyodum ama şimdi hiç yani hayırlısı olsn diyorum hakkımızda bende daha 9.5 aylık ewliyim bakayım artık 🙂

Geri